Polisten Kaçan Hırsız Tutuklandı

Alanya ilçesinde, plakasız olarak trafiğe çıkan bir sürücü dur ihtarına uymayınca kavşakta bekleyen polis tarafından yakalandı

Polisten Kaçan Hırsız Tutuklandı
Alanya ilçesinde, plakasız olarak trafiğe çıkan bir sürücü dur ihtarına uymayınca kavşakta bekleyen polis tarafından yakalandı. Plakasız motosikletin çalıntı olduğu belirlenince sürücü gözaltına alındı. Sabıkalı hırsız sevk edildiği mahkemece tutuklandı.
Alanya Merkez ve Avsallar beldesinde 2 motosiklet ve 5 iş yeri hırsızlığına karışan Süleyman D. (24), Atatürk Caddesi üzerinde plakasız motosikleti ile ilerlerken trafik polisinin dur ihtarına uymayarak kaçınca Mola kavşağında bekleyen polisler tarafından yakalandı. Yapılan Genel Bilgi Taramasının (GBT) ardından daha önce gerçekleştirdiği hırsızlık olaylarından parmak izi kaydı tespit edildiği için arandığı belirlenen Süleyman D., gözaltına alındı. Kaçtığı motosikletin şase sorgusunda Avsallar beldesinde
çalındığı tespit edildi. Asayiş Büro Amirliği ekipleri tarafından sorguya alınan Süleyman D.'nin Alanya merkezde de bir motosiklet çaldığını itiraf ettiği belirtildi.
Süleyman D., daha önce gerçekleştirdiği işyeri hırsızlıklarında da parmak izi kaydı bulunduğu için çıkarıldığı Nöbetçi Cumhuriyet Savcılığı tarafından sevk edildiği mahkemece iki motosiklet ve beş iş yeri hırsızlığı suçundan tutuklandı.