İşte 2010 Key ödeme listesi ve Key ödemeleri tarihi!

2010 Key ödeme listesi duyurusu.Key ödemeleri için doğru yerdesiniz.2010 Key ödemeleri ne zaman olacak? Key ödeme listesi ve Key ödemelerindeki gerçekler..

İşte 2010 Key ödeme listesi ve Key ödemeleri tarihi!
1986 yılında Türkiye'de konut boşluğunu doldurmak amacıyla uygulamaya giren KEY, 1987'den 1995 yılına kadar toplamda 108 ay uygulandı. Kesintiler çalışanların 75 metrekare konut sahibi olmasında kredi olarak kullandırılacaktı. 1996'da KEY kesintileri yeni bir kanunla durduruldu.

Sosyal Güvenlik Kurumlarınca düzenlenen ve tasfiye halindeki Emlak Bankasında kontrol edilerek onaylanması için gönderilen Son KEY Listeleri, nihayet Emlak Konut GYO"ya gönderildi. Yeni oluşturulan ek listelere göre 1.6 Milyon Kişi toplam 560 Milyon TL tutarında KEY ödemesi alacak.

Konut Edindirme Yardımı (KEY) ödemeleri için süre uzatılmasına yönelik çıkartılan yasa ile Tasfiye halinde ki Emlak Bankasının, Mart 2010 sonuna kadar KEY ödeme Listelerini Emlak Konut GYO"ya göndermesi gerekiyordu. Key hak sahiplerinin yeterince beklediğini ifade eden Tasfiye Halindeki Emlak Bankası Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Sayın, ilk listenin hazır olduğunu ve bu liste ile 1.6 Milyon Kişinin toplam 560 Milyon TL tutarında KEY ödemesi alacağını açıkladı.

Hazırlanan ilk listenin Emlak Konut GYO"ya gönderildiğini açıklayan Emlak Bankası Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Sayın, Emlak Konut GYO tarafından gerçekleştirilecek olan kontrollerin ardından Key ödeme listelerinin Resmi gazetede yayınlanmasının ardından Emlak Konut GYO tarafından Key ödemeleri ile ilgili olarak oluşturulan https://www.keyodemeleri.com/ web adresinde de yayınlanacağını belirtti.

Key ödemelerinin Resmi Gazete de yayınlanması ile birlikte hak sahiplerinin isimleri ile ödenecek Key tutarları Emlak Konut GYO"nun key ödemeleri web sitesinde yayınlanacak. Key ödemeleri yine Ziraat Bankası şubelerince yapılacak.

EN FAZLA 1.550 TL ÖDENECEK

Hak sahipleri kesinti dönemi boyunca aralıksız çalışmışsa ve daha önce herhangi bir ödeme almamışsa gecikme farkıyla birlikte en fazla 1.555 lira almaya hak kazanacak. KEY miktarları kişilerin çalışma sürelerine göre değişiyor.