Gümüşhane'de Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezi Akşam 20.00'a Kadar Hizmet Verecek

Gümüşhane Şehit Ebe Kevser Ceylan Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi 29 Mart tarihinden itibaren saat 20.00'ye kadar tedavi hizmeti verecek.

Gümüşhane'de Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezi Akşam 20.00'a Kadar Hizmet Verecek
İl Sağlık Müdürü Yrd. Doç. Dr. Turgut Şahinöz, Ağız ve Diş Sağlığı Şube Müdürü Dt.Yunus Yalçın'la birlikte Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Dt.Gülfem Işık'ı makamında ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı. Gümüşhane Şehit Ebe Kevser Ceylan Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'nin kısa zamanda büyük bir ivme gösterdiğinin altını çizen Dr.Şahinöz, Merkez'de şuan 10 diş hekiminin aktif olarak hizmet verdiğini dile getirdi. Günlük hasta sayısının 200'ü geçtiğini kaydeden Dr.Şahinöz Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'nin bölge halkına hitap ettiğini belirtti. Dr.Şahinöz, tedavi hizmet saatlerinin arttırılması ile gündüz saatlerindeki yoğunluğun azaltılacağını ümit ettiklerini, mesai ile çalışan hastaların iş gücü kaybı olmaksızın tedavilerinin yapılabileceğini söyledi. Dr.Şahinöz, "Alt yapısı ve ekibi güçlü Ağız ve Diş Sağlığı Merkezimiz yenilik ve gelişmelere de öncü olacaktır" dedi.
Şahinöz ayrıca çalışmalarda Sağlık Müdürlüğü ve Ağız Diş Sağlığı Merkezi Yönetimi işbirliğinin önemini belirterek emeği geçenlere teşekkür etti.
İncelemeler kapsamında Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'nde açılan sterilizasyon ünitesi hakkında da Dr.Şahinöz'e bilgiler veren Başhekim Dt. Gülfem Işık ile Hastane Müdürü Nadim Ülker, "Merkezimize otoklav (buharlı vakumlu sterilizasyon cihazı), alet yıkama, dezenfeksiyon ve poşetleme makinesi alınarak sterilizasyon ihtiyaçları daha süratli giderilebilecek. Kullanılan her türlü tıbbi aletler dezenfeksiyon solüsyonlarının içinde bu cihazlara geliyor. Sonra da hava su tabancasıyla mekanik temizlikleri yapılıyor. Alet yıkama makinesinin içinde el değmeden yıkanıyor" diye konuştu.
Dr. Şahinöz, mesai saatlerindeki uzatmaların hizmetin etkinliğini arttıracağını belirterek, "Orta vadede 24 saat hizmet verebilmeyi hedefliyoruz" şeklinde konuştu.