Aşk-ı Memnu 66. bölümde neler oldu? Aşk-ı Memnu 67. bölümde neler olacak?

Aşk-ı Memnu'nun dün akşam Kanal D'de yayınlanan 66. bölümünde neler oldu? Bihter, yasak aşkı Behlül'ü Adnan'a söyleyecek mi? Aşk-ı Memnu'nun 67. bölümünde neler olacak?

Aşk-ı Memnu 66. bölümde neler oldu? Aşk-ı Memnu 67. bölümde neler olacak?

Kanal D'nin reyting rekortmeni dizisi Aşk-ı Memnu'nun 66. bölümü dün akşam yine izleyenleri ekranları başına kilitlemeyi başardı. Hamile olan Bihter bebeğini aldırmak için hastaneye gitti ama narkozun etkisindeyken Bihter'in bilinçsizce davranmasını engellemek isteyen doktor, Bihter'in bebeğini almaktan son anda vazgeçti. Bebeğini aldıramayan Bihter, Behlül'e cep telefonundan sesli bir mesaj göndererek onu sevmediğini ve ilişkilerinin artık sona erdiğini söyledi.

Eşi Aynur'la tartışan ve çıkan kavgada başına aldığı darbelerle ağır yaralanan Hilmi Önal, hastaneye kaldırılarak ameliyata alındı. Adnan Bey, hasım olduğu ve Bihter ile Behlül arasındaki yasak aşkın deşifre olmasına neden olan Hilmi Önal'ı hastanede ziyarete etti.

Bihter, köşkün önüne gelen gazetecilere açıklamalarda bulunarak Nihal'le evlilik tarihlerini öne çektiklerini ve çok mutlu olduklarını söyledi. Bunu televizyondan izleyen Bihter, çılgına döndü ve Adnan'ı arayarak "sana söyleyeceklerim" var dedi.
 
Bihter, Adnan'a Behlül'le yaşadıkları yasak aşkı itiraf edecek mi? Nihal'le evlilik tarihlerini öne çeken Behlü'ün planları bozulacak mı? Bu soruların cevabı Aşk-ı Memnu'nun ilerleyen bölümlerinde yanıtını bulacak.

Aşk-ı Memnu'nun 67. yeni bölümü 1 Nisan Perşembe günü yayınlanacak...

AŞK-I MEMNU 67. BÖLÜM FRAGMANI İZLE

AŞK-I MEMNU 67. BÖLÜM FOTO GALERİ

BEHLÜL KİMİNLE EVLENİYOR?  İŞTE CEVABI...