Çorum Esnaf Ve Sanatkarları Birliği Seçimleri 1 Mayıs'ta Yapılacak

Çorum Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği'nin (ÇESOB) 1 Mayıs'ta yapılacak olan Olağan Genel Kurulu öncesi mevcut Başkan Yalçın Kılıç, oda başkanlığına adaylığını açıkladı.

ÇESOB'da düzenlediği basın toplantısıyla adaylığını açıklayan Yalçın Kılıç'a merkez ve ilçeler dahil 42 oda başkanından 38'i destek verdi.
Ocak, Şubat ve Mart ayı içerisinde gerçekleştirilen oda genel kurullarında büyük bir olgunluk, birlik ve beraberlik örneği gösterilerek kongrelerin ÇESOB'a yakışır bir şekilde tamamlandığını vurgulayan Kılıç, "Bilindiği gibi birlik başkanımız uğradığı silahlı saldırı sonucu vefat etmiş, ardından birlik başkanlığı görevini sürdürmeye başlamıştım. Buradan merhum Necati Hayran'ı bir kez daha rahmetle anıyorum" dedi.
Hizmet bayrağını hep ileriye taşımaya çalıştığını aktaran Kılıç, "Bu kısa sürede oda başkanlarımızın hep yanında oldum. Her işlerine koşturdum. Kimseyi ayırmadık. Herkese aynı ölçüde yaklaştık. Esnafların sorununu kendi sorunu bildim. Çözmeye çalıştım. Bundan sonra da aynı şevk ve heyecanla bu yola devam etmek istiyorum" diye konuştu.