Liseli kızların erkek kavgası kanlı bitti

Bir erkeği paylaşamayan iki kız önce Faceebook'ta tartıştı, ardından da kavga etmek için randevulaştı. Çıkan kavgada iki kişi bacağından bıçaklandı.

Liseli kızların erkek kavgası kanlı bitti
İzmir'in Karşıyaka İlçesi'nde, paylaşamadıkları erkek arkadaşları yüzünden, sosyal paylaşım sitesi Facebook'ta düello için randevulaşıp buluştuktan sonra çıkan kavgada bıçakla yaralanan Açık Öğretim Lisesi öğrencisi İ.K. ve Ö.A. tedavilerinin ardından taburcu edildi. Gözaltına alınan İ.K. ile Ö.A. ve arkadaşı Ç.Y., savcıya verdikleri ifadenin ardından serbest kaldı.

İlginç olay dün saat 10.30 sıralarında, Bostanlı Semti Yalı Caddesi'ndeki Demokrasi Parkı'nda meydana geldi. Çiğli İlçesi'nde oturan 18 yaşındaki Ö.A., Açık Öğretim Lisesi öğrencisi 19 yaşındaki İ.K. ile paylaşamadıkları erkek arkadaşları A.K. yüzünden Facebook'ta tartıştı.

Kızlar, internet ortamında haberleşip, kozlarını paylaşmak için parkta buluşmaya karar verdi. İ.K. parka yalnız, Ö.A. ise 17 yaşındaki Ç.Y. ile birlikte geldi. Sözlü tartışma bir anda bıçaklı kavgaya dönüştü. İ.K., tartıştığı Ö.A.'yı sol bacağından bıçaklayıp kaçmak istedi.

Ö.A.'nın arkadaşı Ç.Y. ise peşinden koşup yakaladığı İ.K.'yı yine sol bacağından bıçaklayıp, yaraladı. Karşıyaka Devlet Hastanesi'ne kaldırılan İ.K. ve Ö.A., tedavilerinin ardından taburcu edildi.

Gözaltına alınan üç kızdan, işlemlerin tamamlanmasından sonra adliyeye sevk edilen İ.K., Ö.A. ve Ç.Y., savcıya verdikleri ifadenin ardından serbest bırakıldı.