Şüpheli Ölümün Zanlıları Tutuklandı

Marmaris'in Söğüt köyünde, şüpheli bulunan bir ölümün ardından cinayet çıktı. Olayda hayatını kaybeden bayram Bedir'in eşi ve kızları tutuklandı.

Bilindiği gibi Pazar günü evinin merdiveninden yuvarlandığı söylenen Bayram Bedir'in ölümü şüpheli bulunmuş, yapılan inceleme sonrasında, kızları ve eşi tarafından öldürüldüğü ve daha sonra kaza süsü verildiği ortaya çıkmıştı. Marmaris İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından gözaltına alınan eşi Üçgül B (35) ile kızları S.B. (15) ve D.B. (14) ifadelerinin alınmasının ardından Marmaris Adliyesi'ne sevk edildi. Her üç zanlı da çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
OLAYIN GEÇMİŞİ
Olay, Söğüt köyünde meydana geldi. Dört çocuk babası 39 yaşındaki Bayram Bedir'in eşi Üçgül B, önceki gün jandarmayı arayarak eşinin merdivenden düşerek öldüğünü haber verdi. Eve gelen Marmaris İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler, Bedir'in vücudunda yaptıkları incelemede kafasında oyuklar olduğunu fark etti. Jandarmanın ve savcının şüphesi üzerine ceset otopsiye gönderildi. İzmir Adli Tıp Kurumu'nda yapılan incelemede, Bedir'in başının arka kısmından tüfekle vurulduğu anlaşıldı. Bedir'in ailesinden şüphelenen jandarma, köye gelerek Üçgül B. ile kızları S.B. ve D.B.'yi gözaltına aldı. Kendilerine kötü davrandığı gerekçesi ile cinayeti işlediklerini itiraf eden anne ve kızları tutuklandı.