Bursaspor Başkanı Yazıcı, maç öncesi çıkan olaylara tepki gösterdi

Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı, maç öncesi taraftarlar arasında çıkan olaylarla ilgili yaptığı açıklamada yaşananlara tepki göstererek, "Bunl

Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı, maç öncesi taraftarlar arasında çıkan olaylarla ilgili yaptığı açıklamada yaşananlara tepki göstererek, "Bunlar olmamalıydı, İnşallah son olur." dedi.

Spor Toto Süper Lig'in 15. haftasında oynanan ve 1 - 0 kaybettikleri Beşiktaş - Bursaspor maçının ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Başkan Yazıcı, maç öncesi çıkan olayların sorulması üzerine, "Ben de bazı şeyler duydum. Bazı olaylar olmuş. Bunlar olmamalıydı. İnşaallah son olur." diye karşılık verdi.

Bu olaylar üzerine Beşiktaş taraftarının Bursa'ya gelmesi sıkıntı olur mu? şeklindeki bir soruya da Başkan Yazıcı, buna daha çok zamanın olduğunu söyledi. Bunun kararını sadece kendilerinin vermediğini aktaran Başkan İbrahim Yazıcı, konuyla ilgilenenlerin gereğini yapacağını ifade etti.

Başkan Yazıcı maçla ilgili sorulan bir soruya ise, "Kırmızı kartın, kırmızı kart olduğuna hiç kimse inanmıyor. Burada kimle konuştuysak devre arasında otoriteler hiç biri böyle bir kırmızı kartın olmayacağını söyledi. Oradaki hareket bir protesto değildi. Çok ağır bir ceza oldu. Diyecek de bir şey yok. Bunu yorumcular söyleyeceklerdir. Benim söylemem taraflı gibi gözükebilir." diye cevap verdi.

Alınan yenilginin şampiyonluğu etkileyip etkilemeyeceğinin sorulmasına ise Başkan Yazıcı, şöyle cevap verdi:

"Daha çok erken. Lig çok uzun. Mağlup olmadan bitiren takım var mı? Mağlup da olacaksın, yeneceksin de. Bugün de burada Bursa her halde ezilen bir futbol oynamadı. Kaçırdığı fırsatlar vardı. Direkten dönen toplar vardı. Her şey olabilirdi. Bugün şans Beşiktaş'tan yanaydı."