Tavşanlı 75.yıl İlköğretim Okulunun Krosta Büyük Başarısı

Tavşanlı'da okullar arası düzenlenen kros yarışmalarında 75. Yıl İlköğretim Okulu'ndan 3 öğrenci kendi kategorilerinde birincilik elde ederek önemli başarılara imza attılar.

Tavşanlı 75.yıl İlköğretim Okulunun Krosta Büyük Başarısı
Okullararası düzenlenen kros yarışmalarında 1200 metre küçük kızlarda Arslanbey İlköğretim Okulu'ndan Vildan Yavuz birinci, Cemile Üstünel ikinci ve Hatice Kurt da üçüncülüğü elde etti.
1500 metre küçük erkeklerde 75. Yıl İlköğretim Okulu öğrencisi Hüseyin Melih Talyurt birici olurken, ikinci ve üçüncü Arslanbey İlköğretim Okulu'ndan İsmail Doğan ve Oğuzhan Kartal oldu.
2000 metre yıldız kız kategorisinin sonuçları ise birinci 75. Yıl İlköğretim Okulu'ndan Hilal Oruç, ikinci Arslanbey İlköğretim Okulu'ndan Sibel Can ve üçüncü de Fatih İlköğretim Okulu'ndan Nurdan Saotay şeklide gerçekleşti.
3000 metre yıldız erkeklerde birinci 75. Yıl İlköğretim Okulu'ndan Ahmet Sargın, ikinci ve üçüncü Arslanbey İlköğretim Okulu'ndan Sinan Dinç ile Eren Kerim Çelikten oldu.
3000 metre genç kızlar kategorisinin birincisi ise Atatürk İlköğretim Okulu'ndan Büşra Muslu oldu. Bu kategorinin ikincilik ve üçüncülüğünü de yine Atatürk Lisesi'nden Merve Gökmen ve Emine Kartepe paylaştı.
Son olarak 5000 metre genç erkekler kategorisinin birincisi Özel Yavuz Selim Koleji'nden Eşref Milli olurken, aynı okuldan Mustafa Sevindik ikinciliği, Atatürk Anadolu Lisesi'nden Erhan Kandemir de üçüncülüğü elde etti.
Kategori birincileri 16 Şubat'ta Kütahya'da yapılacak olan il birinciliği müsabakalarına katılma hakkı elde etti.
Koşular sonunda öğrencilerin çok yoruldukları gözlendi.