Kılıçdaroğlu, ailesi ile güzel günler geçiren kadınların kendisini aramasını istedi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin Kocaeli il teşkilatına, kadınlara yönelik mektup gönderdi.

Kılıçdaroğlu,

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin Kocaeli il teşkilatına, kadınlara yönelik mektup gönderdi.

Kılıçdaroğlu, mektubunda, iktidara geldiklerinde 'Aile Sigortası' başlatarak, kadınların mağduriyetini gidereceğini söyledi. Kılıçdaroğlu, kadınlardan ailesi ile geçirdiği güzel günleri anlatmak isteyenlerin kendisini aramalarını istedi.

CHP İl Başkanı Ferhan Şensoy ise yayınladığı yeni yıl mesajında, AK Parti'yi eleştirdi. Şensoy, "Uğurlamakta olduğumuz 2010 yılı ne yazık ki hafızalarda hep kötü anılarla kalacak. AKP iktidarı halkımıza mutluluk veremiyor. İktidara geldiğinden beri uygulanan AKP politikaları sayesinde 2010 yılı da sorunların artarak yaşandığı bir yıl oldu. AKP, verdiği sözlerin hiçbirini tutamadı." dedi.

Bu arada Şensoy, Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun kadınlara "Yeni Yıl" mesajı gönderdiğini söyledi. Şensoy, Kılıçdaroğlu'nun, kadınlara şu mektubu yazdığını açıkladı: "Değerli kardeşim, yeni bir yıla giriyoruz. Bu mektupla, 2011'in sana ve ailene iyilikler getirmesini diliyorum. Sana yazdım, çünkü ailenin toplayanı, bir arada tutanı sensin. Bugün hepimiz daha bir duyguluyuz. Bu yıl, gerçekleşmesini istediğimiz, umutlarımız, hayallerimiz var. Çocuklarımızın geleceği, yakınlarımızın sağlık ve huzur içinde olması çok önemli. Değerli kardeşim, 2011 tüm isteklerinin gerçekleştirdiği yıl olsun. Dilerim 2011 Genel Seçimleri, hak ettiğin mutluluğa ulaşmanı kolaylaştıracak sonuçlar verir. İktidara geldiğimizde başlatacağım, "Aile Sigortası" kapsamında doğrudan sana yapılacak aylık ödemeyle umutlarının, hayallerinin gerçekleşmesine kısmen de olsa destek olacağımızı umuyorum. 2011'de çocuklarının başarılarını, ailenin güzel günlerini duyurmak istersen, lütfen bana yaz ya da CHP Genel Merkezi'ne bir telefon edip bildir. Yanında olabilir, o güzel anlarını kardeşçe paylaşabilirsem, ne mutlu bana. Seni ve aileni kucaklar, hepinize güzel bir yıl dilerim. Kardeşçe sevgi ve saygılar."