Ziyapaşa Bulvarı Ve İstasyon Meydanı Işıl Işıl

Adana Valiliği, Büyükşehir Belediyesi ve Ziyapaşa Bulvarı Geliştirme ve Koruma Derneği'nin işbirliği baştan başa ışıl ışıl süslenen Ziyapaşa Bulvarı ve İstasyon Meydanı, görsel güzelliği ile göz kamaştırıyor

Ziyapaşa Bulvarı Ve İstasyon Meydanı Işıl Işıl
Adana Valiliği, Büyükşehir Belediyesi ve Ziyapaşa Bulvarı Geliştirme ve Koruma Derneği'nin işbirliği baştan başa ışıl ışıl süslenen Ziyapaşa Bulvarı ve İstasyon Meydanı, görsel güzelliği ile göz kamaştırıyor.
Ziyapaşa Bulvarı ile İstasyon Meydanı'nda gerçekleştirilen ışıklı süslemelerle söz konusu yerlerin parlak günlerine dönmesinde ilk adımın atıldığını söyleyen Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, "Amacımız Bulvarı ve meydanı alışveriş, eğlence, kültür ve sanat merkezi haline getirmektir" dedi.
Gar Binası fuayesi ile önündeki alanın kültür ve sanat etkinliklerine açılmasına ilişkin Büyükşehir Belediyesi ve Devlet Demir Yolları 6. Bölge Müdürlüğü ile mutabakat sağlandığını hatırlatan Başkan Vekili Aldırmaz, "İstasyon Meydanı ve Ziyapaşa Bulvarı'nda kısa bir süre sonra yapılacak etkinlikler Türkiye genelinde ses getirecek. Bu konuda bizlere yardımcı olanlara, destek verenlere teşekkür ediyoruz" diye konuştu.