Eynesil İlçe Eğitim Bölgesi Danışma Kurulu Toplantısı Yapıldı

Giresun'un Eynesil ilçe eğitim bölgesi danışma kurulu toplantısı yapıldı.

Eynesil İlçe Eğitim Bölgesi Danışma Kurulu Toplantısı Yapıldı
Eynesil Öğretmenevi'nde yapılan toplantıya Eynesil İlçe Milli Eğitim Müdürlü Mehmet Dede başkanlık ederken, Şube Müdürü Ali Güdük, Okul Müdürleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve diğer Eğitim Bölgesi Danışma Kurulu üyeleri katıldılar. Toplantıdan konuşan İlçe Mili Eğitim Müdürü Mehmet Dede, ilçede eğitim kalitesinin yükseltilmesi için herkesin yardımına ihtiyaçlarının olduğunu belirtti. Dede, "Eynesil'de 3 ilköğretim okulu, 3 lise, 1 işitme engeliler ilköğretim okulu, 1 anaokulu, 1 halk eğitim merkezi, 1 öğretmenevi, 4 birleştirilmiş sınıflı ilköğretim okulu 160 öğretmen ve idareci, 29 usta öğretici, 20 personelle 2150 öğrencimize eğitim vermeye çalışıyoruz" dedi.
Mehmet Dede "Eynesil'in eğitim hedeflerini en üst seviyelere çıkarmayı planlıyoruz. İlçemizin Eğitim yatırımları ve öğrenci sayısını artırmak için çalışmalarımız titizlikle sürüyor" şeklinde devam etti.
Eğitim Bölgesi Danışma Kurulu toplantısında, İlçe Merkezine üçüncü bir ilköğretim okulunun yapılması, Halk Eğitim Merkezi binası yapılması, öğretmenevine çok amaçlı bir asma katın ilave edilmesi gibi konular öne çıktı.