Ak Parti'den Beyazay Derneğine Ziyaret

AK Parti Sakarya İl Başkanı Recep Uncuoğlu ve İl Yönetim kurulu üyelerinden oluşan bir grup, Türkiye Beyazay Derneği Sakarya Şubesi tarafından düzenlenen kahvaltı programına katıldı.

Sevgi Çiçeği Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi'nde ve Dernek Şube Başkanı Ferruh Kaledibi'nin ev sahipliğinde gerçekleşen ziyarette AK Parti İl Başkanı Recep Uncuoğlu ve yönetim kurulu üyeleri, dernek çalışmaları konusunda bilgi aldı. " Eğitim Her Engeli Aşar " sloganı ile yola çıktıklarını söyleyen Ferruh Kaledibi, amaçlarının, engellilerin eğitim, sosyal, kültürel, ekonomik, hukuki, mesleki vb. hak ve menfaatlerini koruyup geliştirmek ve istihdamı, sosyal hayata uyumu, insan hak ve özgürlüklerinden gerçek anlamda faydalanabilmelerini sağlamak; engellilere yönelik ayrımın kalkması ve hayatlarında girişken, üretken, verimli, başarılı bireyler olmaları için çalışmalar yapmak; engelliliğe yol açan nedenleri ve sonuçlarını ortadan kaldırmak için her türlü çalışma yapmak ve sosyal dayanışmayı sağlamak; engelliler arasında karşılıklı sevgi ve saygıyı yerleştirmek; ruhsal ve bedensel olarak sağlıklı bireyler yetiştirilmesine katkıda bulunmak ve rehabilitasyonlarını sağlamak olduğunu belirtti. AK Parti'nin engellilere olan duyarlılığından ve Türkiye'de yasal anlamda ilki gerçekleştirdiğinden de söz eden Kaledibi, engelli bireylerin normal yaşama adapte edilmesi gerektiğini söyledi.
AK Parti Sakarya İl Başkanı Recep Uncuoğlu ise çalışmaları yerinde görmüş olmaktan memnunluk duyduğunu belirterek, her zaman engellilerin, onlara verilen eğitimlerin, onlar için yapılan çalışmaların destekçisi olacaklarını söyledi. AK Parti olarak da politikalarının bu olduğunu vurgulayan Uncuoğlu, "Bu hem parti hem de bireyler olarak hepimizin duyarlı olduğu bir konudur. Engelli vatandaşlarımızın rahatı ve yaşama uyum sağlayabilmeleri için gereken düzenlemelerin yapılmasına devam edeceğiz" dedi.