Ortaca'da, Biz-der'e Kapak Yağıyor

Ortaca BİZ-DER Derneği tarafından başlatılan "Özürlü vatandaşlara tekerlekli Sandalye" kampanyasında açılan kampanya için kapak yağmaya başladı.

Ortaca'da, Biz-der'e Kapak Yağıyor
Dalyan Naciye Tınaztepe İlköğretim Okulu Öğrencileri ve Okul Müdürü Mevlüt Aslan'ın getirdiği kapaklardan sonra, Dalaman Hava Limanı'nda hizmet veren bir firmanın personeli tarafından toplanan kapaklar, BİZ-DER Derneği'ne teslim edildi.
Açılan kapak kampanyası hakkında bilgi veren BİZ-DER Derneği Başkanı Hasan Akoğlu; " Dernek olarak özürlü vatandaşlarımızın tekerlekli sandalye ihtiyaçlarını karşılamak için kapak kampanyasını başlatmıştık. İlçemizdeki bütün vatandaşlarımız, okullarımız ve Sivil Toplum Kuruluşları olarak açmış olduğumuz 'Özürlüye tekerlekli Sandalye' kampanyamıza destek verdiler. Kampanyada büyük bir başarı elde ettik. Toplanan kapakları Ege Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi'ne göndereceğiz. En azından 5 adet tekerlekli sandalye almaya hak kazandık. Gelecek olan tekerlekli sandalyeler ilçemizde bulunan ve ihtiyacı olan vatandaşlarımızın ihtiyacını gidereceğiz. Bundan sonrada bu tür yardımlarımız devam edecektir" dedi.