Simav'da Fakülte Ve Myo'ya Hayırsever Katkısıyla Çevre Ve Emniyet Duvarı

Eğitime başladığı 1992 yılından bu yana gelişimini hayırsever katkılarıyla gerçekleştiren Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ)'ne bağlı Kütahya Simav Teknoloji Fakültesi ve Meslek Yüksek Okulunun bahçesine şimdi de hayırsever desteğiyle çevre ve emniyet duvarı çekiliyor

Simav'da Fakülte Ve Myo'ya Hayırsever Katkısıyla Çevre Ve Emniyet Duvarı
Eğitime başladığı 1992 yılından bu yana gelişimini hayırsever katkılarıyla gerçekleştiren Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ)'ne bağlı Kütahya Simav Teknoloji Fakültesi ve Meslek Yüksek Okulunun bahçesine şimdi de hayırsever desteğiyle çevre ve emniyet duvarı çekiliyor.
Simav Meslek Yüksek Okulu (SMYO) Müdürü Mehmet Korkmaz, 150 bin liraya mal olması planlanan çevre duvarını Dumlupınar Üniversitesi Rektörlüğü ile ilçede Kredi ve Yurtlar Kurumuna ait 500 kişilik öğrenci yurdu inşaatını üstlenen merkezi Ankara'daki GÜMA inşaat Limitet şirketinin ortaklaşa yaptırdığını söyledi.
Okulun dört bir yanını kaplayacak şekilde yapımına başlanan yerden 1 metre yükseklikteki çevre ve emniyet duvarının beton kısmının tamamlanmak üzere olduğunu ifade eden Mehmet Korkmaz, beton duvar üzerine Selçuklu mimari yapı tarzındaki giriş kapının yapısına uygun tuğla kullanılacağını söyledi.
Giriş kapısıyla çevre duvarının birbirine uyumu sayesinde Simav Teknoloji Fakültesiyle Meslek Yüksek Okulunun ihtişamına uygun görkemli bir atmosfere bürüneceğini kaydeden Korkmaz," Velilerden aldığımız tel örgü tepkisinin de önüne geçeceğiz. Çevre duvarı yapımında katkı sağlayan GÜMA İnşaat'a teşekkürlerimizi sunarız" şeklinde konuştu.