Eve gelen polisten kaçmak için 5. kattan atlayınca hayatını kaybetti

Kartal'da, yaralama ve cinayet soruşturması kapsamında evinde gözaltına alınmak istenen zanlı, 5. kattan aşağı atladı. Ağır yaralı olarak hastaneye ka

Kartal'da, yaralama ve cinayet soruşturması kapsamında evinde gözaltına alınmak istenen zanlı, 5. kattan aşağı atladı. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan zanlı hayatını kaybetti.

Atalar Mahallesi'nde geçtiğimiz Ramazan bayramının birinci gününde bir kahvehanede meydana gelen olayda, İnan Çiftçi isimli kişi tabancayla vurularak yaralandı. Olayla ilgisi olmayan Muhittin Bingöl isimli kişi ise başına isabet eden kurşun nedeniyle hayatını kaybetti.

Uyuşturucu satışı nedeniyle yaşanan anlaşmazlıktan kaynaklandığı iddia edilen kurşunlama olayını soruşturan polis ekipleri, teknik takibe takılan Cafer N'yi (28), Atalar Zeytinlik Caddesi Aktı Sokak 8 numaradaki evinde gözaltına almak istedi. Kapıda polisleri gören zanlı, 5. kattaki dairesinden aşağı atladı. Ağır yaralı olarak sağlık ekipleri tarafından Kartal Dr. Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Cafer N., tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Cafer N.'nin kurşunlama olayı ile ilgili olarak azmettirici olduğu iddiasıyla gözaltına alınmak istendiği öğrenildi. Cafer N. ve kahvehanede kurşunlanarak yaralanan İnan Çiftçi'nin poliste uyuşturucu satmaktan sabıka kayıtlarının bulunduğu öğrenildi. Cafer N.'nin kız arkadaşı olduğu ileri sürülen C.H.'nin polis tarafından arandığı öğrenildi.

Olaydan sonra Narsap'ın evinde yapılan aramada bir miktar uyuşturucu ile hassas terazi bulundu öğrenildi.

Polis olayla ilgili geniş kapsamlı araştırma başlattı.