Kılıçdaroğlu İl Başkanları toplantısını değerlendirdi: Güzel bir toplantı oldu

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, il başkanları ile yaptığı toplantıda nasıl çalışmaları gerektiği konusunda bilgiler ak

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, il başkanları ile yaptığı toplantıda nasıl çalışmaları gerektiği konusunda bilgiler aktardığını söyledi. CHP lideri, kurultay talebinin toplantıda gündeme gelmediğini kaydetti.

CHP Lideri Kılıçdaroğlu bugün partisinin il başkanlarıyla bir araya geldi. Oluşturulan yeni tüzüğün masaya yatırıldığı toplantı sonrası Bilkent Otel'de il başkanlarıyla yemek yiyen CHP Lideri, yemek öncesi gazetecilerin sorularını cevapladı. Toplantının güzel geçtiğini dile getiren Kılıçdaroğlu, "Ben düşüncelerimi aktardım il başkanlarına, nasıl çalışmaları gerektiğini söyledim. Onlar da kendi düşüncelerini aktardılar, güzel bir toplantı oldu." diye konuştu.

Bir gazetecinin 'Kurultay talebi oldu mu?' sorusu üzerine CHP Genel Başkanı, "O konu çok fazla görüşülmedi. Anket formumuz vardı o anket formunu verdik. İl başkanlarımız anket sorularını doldurdular onları yarın değerlendireceğiz." şeklinde konuştu.

Kılıçdaroğlu yemek sonrası otelden ayrıldı.