Kılıçdaroğlu'na İstanbul'da davullu zurnalı karşılama

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ankara'dan İstanbul'a gelişinde havalimanında çok sayıda partili tarafından karşılandı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ankara'dan İstanbul'a gelişinde havalimanında çok sayıda partili tarafından karşılandı. Davullu zurnalı karşılamada partililere seslenen Kılıçdaroğlu, "Küskünlükler geride kaldı." dedi.

Atatürk Havalimanı'na gelen Kemal Kılıçdaroğlu'nu karşılamak için yaklaşık 2 bin CHP'li VIP salonu önünde toplandı. Davul ve zurna çalan partililer, Kılıçdaroğlu'nun VIP'ten çıkışı sırasında sevgi gösterisinde bulundu. Bazı partililer ezilme tehlikesi geçirdi.

Havalimanına getirilen parti otobüsünün üzerine çıkan Kılıçdaroğlu, burada kısa bir konuşma yaptı. Kılıçdaroğlu, "Günümüz birlik, beraberlik, iktidara koşma, Türkiye'yi kucaklama günü. Önemli bir değişim yaşadık. Şimdi hep beraber halk ile iç içe olacağız. Küskünlükler geride kaldı. Ayrılmayacağız, beraber koşacağız. Geçmişteki kavgaları bir kenara bırakacağız. CHP'nin kapısı halka hep açık olacak." ifadelerini kullandı.

Kemal Kılıçdaroğlu, daha sonra Bahçeşehir Üniversitesi'nde düzenlenen Erdal İnönü'yü anma etkinliğine katılmak üzere hareket etti.