Yoğun sis İstanbul'da hayatı olumsuz etkiledi

İstanbul etkisi altına alan yoğun sis hayatı olumsuz etkiledi. İstanbul Boğazı transit geçişlere kapatıldı. Atatürk Havalimanı'na iniş yapacak olan ba

İstanbul etkisi altına alan yoğun sis hayatı olumsuz etkiledi. İstanbul Boğazı transit geçişlere kapatıldı. Atatürk Havalimanı'na iniş yapacak olan bazı uçaklar İzmir ve Ankara'ya yönlendirildi. Hacı adaylarını taşıyacak olan Ciddi uçağının da gecikmeli kalkış yapacağı bildirildi. Görüş mesafesini 10 metreye düşüren sis nedeniyle sürücüler de zor anlar yaşadı.

İstanbul'da saat 01.00'den itibaren etkili olmaya başlayan yoğun sis nedeniyle, İstanbul Boğazı transit gemi trafiğine kapatıldı. Atatürk Havalimanı'na iniş yapacak olan bazı uçaklar, hava muhalefeti yüzünden İzmir ve Ankara'ya yönlendirildi. Havalimanında bekleyen yolcu yakınları haberi alınca ayrılmak zorunda kaldı. Yoğun sis hacı adaylarını da etkiledi. Cidde'ye gidecek olan Türk Hava Yolları uçağının kalkış saati 02.05'den 03.05'e ertelendi. Sisin kalkmaması durumunda gecikmenin uzayacağı belirtildi.

Yoğun sis karayolu sürücülerini de zor durumda bıraktı. Yer yer görüş mesafesi 10 metreye düşünce, sürücüler araçlarını kullanmakta zorlandı.