İnşaat Mühendislerinin Konuğu Başkan Fadıloğlu Oldu

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Gaziantep Şubesi'nde düzenlenen bilgilendirme toplantısına katıldı.

İMO konferans salonundaki toplantıda belediye hizmetleri hakkında inşaat mühendislerine bilgiler veren Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, soruları da yanıtladı. Toplantı sonunda İMO Gaziantep Şube Başkanı Metehan Gündüz, Başkan Fadıloğlu'na plaket takdim etti.
İMO Gaziantep Şube Başkanı Metehan Gündüz, yaptığı açıklamada, Gaziantep'te, kentsel alanlara yönelik mekansal planlama sisteminde bir değişim ve yenileşme yaşanmasının gerekliliğine dikkat çekerek, "Kentlerimizde birikmiş olan altyapı sorunlarının aşılması, sağlıklı kentsel çevrelerin oluşturulması kent halkının katılım ve denetiminde, meslek örgütlerinin demokratik katımlı ve denetimini sağlayacak bir anlayışın geliştirilmesi önceliği ve temelinde ele alınmalıdır. Şehri yönetenler, yani yerel
yönetimler kentte ve kent yaşamına ilişkin özgür politikalar üretmeli, uzmanların ve ilgili meslek kuruluşlarının ürettiği çalışmalardan yaralanmalıdır. Belediyenin yaptığı hizmetlerde kamu yararı öncelikli olmalıdır" dedi.