Melikgazi Belediyespor'da Liderlik Keyfi

Deplasmanlı Erkekler Basketbol Bölgesel Ligi'nde mücadele eden Melikgazi Belediyespor, deplasmanda Şanlıurfa Gençlikspor'u 94-66 gibi faklı bir skorla mağlup ederek, namağlup liderliğini bu haftada sürdürdü

Melikgazi Belediyespor'da Liderlik Keyfi
Deplasmanlı Erkekler Basketbol Bölgesel Ligi'nde mücadele eden Melikgazi Belediyespor, deplasmanda Şanlıurfa Gençlikspor'u 94-66 gibi faklı bir skorla mağlup ederek, namağlup liderliğini bu haftada sürdürdü.
Bu sezon oldukça genç bir kadro ile mücadele eden ve geçtiğimiz sezondan takımda bulunan birçok oyuncu ile yollarını ayırarak, gençler ile yoluna devam eden Melikgazi Belediyespor, ligde şu ana kadar oynadığı ikisi deplasman olmak üzere 3 maçta da rakiplerini mağlup ederek, eski gücünden hiçbir şey kaybetmediğini gösterdi.
Dün oynanan Şanlıurfa Gençlikspor karşılaşmasında da deplasmanda olmasına karşın rakibi önünde 94-66 galip gelen Melikgazi Belediyespor, evine mutlu döndü. Özellikle tecrübeli oyuncular Turan, Kaptan Gökhan ve yeni transfer oyun kurucu Emrah oldukça başarılı bir performans sergileyerek galibiyette önemli rol oynadılar.
Antrenör Nihat Kahraman, "Play-off yolunda önemli galibiyetler elde ettik. Özellikle 3 maçın ikisini dışarıda oynayıp kazanmamız, bizim bir üst tura çıkabilmemiz için oldukça önemli bir avantaj kazanmamıza sebep oldu.Bu avantajımızı sezon sonuna kadar sürdürmek istiyoruz.Bu hafta sonu oynayacağımız Kozan Belediyespor bizim en önemli rakiplerimizden birisi konumunda.Hazırlıklarımıza ara vermeden başladık. Kendi evimizde oynayacağımız bu maçı kazanarak, namağlup liderliğimizi sürdürmek istiyoruz" dedi.
Kulüp Başkanı Dr. Mahmut Danacı ise, "Galibiyetten dolayı teknik ekip ve oyuncuları kutlayarak, Kayserili basketbol severleri maçlarımıza bekliyoruz. Onların destekleri bizim için önemli. Melikgazi Belediyespor' un seyir zevki yüksek maçlarında tribünlerin dolu olması oyuncularımıza ayrı bir motivasyon olacaktır.Melikgazi Belediyespor her sezon olduğu gibi bu sezonda başarıları ile adından sıkça söz ettirecektir" diye konuştu.