Tır Devrildi, Tonlarca Şeker Pancarı Yola Saçıldı

Çorum'da kontrolden çıkan şeker pancarı yüklü TIR, devrildi. Kazanın ardından TIR'da yüklü olan tonlarca şeker pancarı yola saçıldı.

Kaza, bugün saat 16.00 sularında Çorum-Ankara kara yolunda meydana geldi. Yozgat'tan Çorum Şeker Fabrikası'na şeker pancarı getiren Ali İleri (51) yönetimindeki 66 KH 080 plakalı TIR, sürücüsünün dikkatsizliği sonucu kontrolden çıktı. İlk olarak orta refüje giren TIR, orta refüjden çıktıktan sonra yolun sağ tarafına devrildi. Devrilmenin etkisiyle TIR dorsesinde bulunan tonlarca şeker pancarı yola saçıldı. Kaza nedeniyle bir süre yol trafiğe kapanırken, TIR'ın ön kısmı hurdaya döndü.
Kazayı gören vatandaşlar durumu polis ve sağlık görevlilerine haber verdiler. Kaza yerine gelen polis ekipleri yaralı sürücüyü TIR'dan çıkardılar. Yaralı sürücü Ali İleri, olay yerine çağrılan ambulansla Çorum Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.
Şeker pancarı nedeniyle kapanan yolu trafiğe açan polis ekipleri trafiği kontrollü olarak vermeye başladı. Kaza ile ilgili soruşturma sürüyor.