Gençlerbirliği, Sivas maçı hazırlıklarını tek idmanla sürdürdü

Geçtiğimiz hafta sonu Kasımpaşa ile berabere kalan Gençlerbirliği, kendi sahasında karşılaşacağı Sivasspor'u mağlup ederek üç hafta aradan sonra galib

Geçtiğimiz hafta sonu Kasımpaşa ile berabere kalan Gençlerbirliği, kendi sahasında karşılaşacağı Sivasspor'u mağlup ederek üç hafta aradan sonra galibiyet almak istiyor.

Ligde oynadığı son 3 karşılaşmadan 2 beraberlik bir mağlubiyet alan başkent ekibi, hafta sonundaki Sivasspor karşılaşmasından galibiyet hesapları yapıyor. Kendisi gibi alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren Sivasspor'u yenerek aradaki puan farkını artırmak isteyen kırmızı şimşekler bu maçın hazırlıklarına tek idmanla devam etti.

Teknik Direktör Rafl Zumdick yönetiminde yapılan antrenman yaklaşık 1,5 saat sürdü. Düz koşu ve ısınma hareketleri ile başlayan çalışma, dar alanda pas çalışması ile devam etti. Daha sonra 3 gruba ayrılar kırmızı - siyahlı oyuncular kanatlardan orta, şut ve atak çalışması yaptı.

Öte yandan hafta başında sakatlıkları nedeniyle çalışmalara katılamayan Serdar ve Orhan ise takımla beraber çalıştı. Sakatlıkları ve tedavileri nedeniyle çalışmaya Harbuzi, Curri, Stewart, Jedinak, Aykut, Cem Atan katılmadı.