Chp Adana İl Gençlik Kolları Başkanı Yıldızeli: 'Artık Statükocu Zihniyete Yer Yok Bu Partide'

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana İl Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Yıldızeli, "Partinin ileri gitmesini için atılan tüm adımları önemsiyoruz. Artık statükocu zihniyete yer yok bu partide" dedi.

Chp Adana İl Gençlik Kolları Başkanı Yıldızeli: 'Artık Statükocu Zihniyete Yer Yok Bu Partide'
CHP Seyhan İlçe Başkanlığı'ndaki toplantının açılış konuşmasını yapan Adana İl Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Yıldızeli, CHP'nin yeni döneminde gençlik olarak yeni bir vizyonla çalışmalarını sürdüreceklerini belirtti.
Gençlik Kolları'nda da revizyona gittiklerini vurgulayan Başkan Yıldızeli, bu revizyonun ilk adımının Seyhan İlçe Gençlik Kolları'nda değişime gidilmesi olduğunu söyledi. CHP Gençlik Kolları'nın siyasal yaşam anlayışını ve çalışma ilkelerini anlatan Yıldızeli, "Bizim temel direğimiz altı oktur. Vazgeçemeyeceğimiz tek değer budur. Bizler, devrimci ahlaka ve örgüt terbiyesine sahip bireyler olarak, taşıdığımız değerleri sonsuza kadar yaşatmak zorundayız. Egoistlik, kişisellik, biat CHP gençliğine yasak..." diye konuştu. Gençliğin bir partinin dinamizmi olduğunu anımsatan Yıldızeli, partinin son dönemde yaşadığı değişiklerle ivme kazandığını ve gençliğin öneminin daha da arttığına değindi.
Siyasette kişilerin gelip geçici olduğunun altını çizen Yıldızeli şöyle devam etti: "Biz bugüne kadar devrimci karakterimizle gerekli gençlik muhalefetini gösterdik. Bu muhalefeti hem parti içerisinde, hem de iktidara karşı her alanda gösterdik. Bunu partimizin ve ülkemizin geleceği için yaptık. Hiç kimsenin birilerinin üstüne basarak siyasette yükselmesine asla izin vermeyeceğiz. Biz, bu anlayışla gençliği daha üst noktalara taşıyacağız".
Partide yeni dönemin gümbür gümbür geldiğini bildiren Yıldızeli sözlerini şöyle noktaladı:
"Partinin ileri gitmesini için atılan tüm adımları önemsiyoruz. Artık statükocu zihniyete yer yok bu partide. Bizi en çok sevindiren olaylardan birisi de milletvekili adaylarımızın önseçimle belirlenecek olmasıdır. Biz bu önseçimlerde de gençlik olarak belirleyici bir rol üstleneceğiz. Bundan kimsenin şüphesi olmasın."
(VŞA-