Başbakan Erdoğan'a Lübnan'da liderlik ödülü verilecek

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, 24-25 Kasım tarihlerinde Lübnan'a resmi bir ziyaret gerçekleştirecek. Erdoğan'a, burada, küresel krizde gösterdiği başa

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, 24-25 Kasım tarihlerinde Lübnan'a resmi bir ziyaret gerçekleştirecek. Erdoğan'a, burada, küresel krizde gösterdiği başarıdan dolayı Arap Bankalar Birliği tarafından liderlik ödülü verilecek.

Başbakan Erdoğan, Lübnan'da TİKA tarafından yaptırılan okul ve hastanenin açılışını da Lübnan Başbakanı Said Hariri ile birlikte yapacak. Erdoğan, Hariri ile birlikte görüşme ve ortak basın açıklaması yapacak, iki ülke arasında bazı anlaşmalar imzalanacak. Erdoğan, Lübnan'daki siyasi parti temsilcileri ve Lübnan Cumhurbaşkanı Michael Süleyman ile de bir araya gelecek.

Başbakan Erdoğan, ziyareti esnasında, Lübnan'da bulunan Türk birliğini de ziyaret edecek. Erdoğan'a, ziyareti sırasında, Arap Bankalar Birliği tarafından Türkiye'nin küresel krizde gösterdiği başarı ve bankacılık sektörünün ayakta kalması nedeniyle '2010 Liderlik Öngörü Ödülü' verilecek.