Ama bakkal, bakkal işleterek 7 çocuk büyüttü

Düzce'nin Gölyaka ilçesine bağlı Güzeldere köyünde ikamet eden 54 yaşındaki Kemal Şen, görmeyen gözlerine rağmen 40 yıldır bakkal işletmeciliği yapıyo

Düzce'nin Gölyaka ilçesine bağlı Güzeldere köyünde ikamet eden 54 yaşındaki Kemal Şen, görmeyen gözlerine rağmen 40 yıldır bakkal işletmeciliği yapıyor. Gözleri görmediği halde verilen parayı tanıyan Kemal Şen, alışveriş için gelen vatandaşları hayrete düşürüyor. Kemal Şen'in tek isteği ise 3 yıldır ödeyemediği Bağkur ve vergi borçlarına ödeme kolaylığının sağlanması.

Düzce'nin Gölyaka ilçesi, Güzeldere köyünde ikamet eden 54 yaşındaki Kemal Şen, 6 yaşında geçirdiği bir kaza sonucu gözlerini kaybetti. Elinde dinamit kapsülü patlayan ve sağ elinin parmakları ile görme yeteneğini kaybeden Kemal Şen'in hayata tutunma azmi o gün bu gündür devam ediyor. Bakkalcılığın kendisi için çocukluğundan beri bir hobi olduğunu belirten Şen, "1970 yılından beri ufak bavul usulü çocuklara satış yaparken başladık. Ondan sonra bakkal dükkânı açmak için ruhsat ve vergi levhasını aldım. Öyle devam ettim." dedi.

7 çocuğu olduğunu belirten Şen, içinde bulunduğu durumuna şükrediyor. Emekli olabilmek için 8-10 bin lira arasındaki bağkur borcunu ödemesi gerektiğini, bunun için kolaylık sağlanmasını istiyor.