Mercedes Malatya'ya İş, Aş Kazandırdı, Ekonomik Canlılık Da Sağlayacak

Mercedes Benz'in, Malatya'nın ulaşımda kavşak nokta olması nedeniyle yatırım yaptığı belirtildi

Mercedes Benz'in, Malatya'nın ulaşımda kavşak nokta olması nedeniyle yatırım yaptığı belirtildi. Mercedes Benz Malatya Şubesi'nin açılmasıyla insanlara iş ve aş sağlandığı gibi, Malatya'ya ekonomik canlanmayı da sağlayacağı bildirildi.
Mercedes Benz Malatya Şubesi Genel Müdürü Tevfik Nusret Güler yaptığı açıklamada, "Gelecek Otomotiv'in 3. şubesi olan Malatya tesisimiz, 10 bin metrekaresi kapalı alan olmak üzere 22 bin metrekalerilk alanı ile Türkiye'nin en büyük showroomlarından birisidir. Tesisimiz, binek atölyesi, ağır vasıta atölyesi, kaporta-boya atölyesi olmak üzere 3 ayrı bölümden oluşmuktadır. Tesisimizde satış, finans, sigorta gibi tüm hizmetleri vermekteyiz. 2. el araçların alım ve satımı konusunda da yardımcı olmaktayız.
Büyük çoğunluğu Malatyalı olmak üzere 61 çalışanımız bulunmaktadır. Müşteri memnuniyetini maksimum seviyeye çıkarmak ana hedefimizdir" dedi.
Bölge illeri arasında neden Malatya'da tesis kurulmasıyla ilgili sorularla karşılaştıklarını söyleyen Güler, "Malatya'nın, Türkiye'nin doğu Anadolu ile Batı Anadolu'yu Kuzey Anadolu ile Güney Anadolu'yu birbiriğine bağlayan yollar üzerinde oluşu ana etkindir. Ayrıca kayısı üretiminin meydana getirdiği ekonomik canlılık tüm sektörlerde olumlu etkiler meydana getirmektedir. Malatya şehrinin hızla büyüme arzusu, Malatya'nın inşaat sektöründe yaşadığı canlanma bir diğer etkendir" ifadelerini kullandı.
Eğitime önem verdiklerini söyleyen Güler, "Ekonomik sürüş kullanımı ve müşterilere iyi hizmet verebilmek için eğitimler düzenledik" şeklinde konuştu.
Mercedes Benz Malatya Şubesi'nin açılmasıyla insanlara iş ve aş sağlandığı gibi, Malatya'ya ekonomik canlanmayı da sağlayacağı bildirildi.