Kazada ölen anne ve kızı toprağa verildi

Sakarya'nın Geyve ilçesinde yolun karşısına geçmeye çalışırken bir kamyonetin çarpması sonucu ölen anne ile 4 yaşındakı kızının cenazesi toprağa veril

Sakarya'nın Geyve ilçesinde yolun karşısına geçmeye çalışırken bir kamyonetin çarpması sonucu ölen anne ile 4 yaşındakı kızının cenazesi toprağa verildi.

Karaçam köyünde D-650 karayolunda yolun karşısına geçmek isterken bir kamyonetin çarpması sonucu ölen Nurhan Kocaman (37) ile kızı Nisanur (4) son yolculuklarına uğurlandı. Anne ve kızın cenazeleri hastaneden alındıktan sonra köydeki evlerine getirildi. Öğle vakti düzenlenen cenaze törenine Geyve Kaymakamı İdris Akbıyık, Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli, İlçe Jandarma Komutanı Lütfü Varol, Kocaman'ın yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Cenaze namazının ardından anne ve kızı köy mezarlığında toprağa verildi.

Karaçam Köyü'de D-650 karayolunda Bilecik'ten Adapazarı yönüne giden Muaffet Kurtuluş Besener'in kullandığı 54 ET 014 plakalı kamyonet, yolun karşısına geçmeye çalışan Nurhan Kocaman (37) ve kızı Nisanur'a (4) çarpmış, ağır yaralanan anne ile kızı ambulansla kaldırıldıkları Toyotasa İlk Yardım ve Travmatoloji Hastanesi'nde hayatlarını kaybetmişti. Kaza sonrası karayolundaki alt geçidi su bastığı için kullanamadıklarını belirten köylüler, İstanbul-Antalya karayolunu 3,5 saat süreyle trafiğe kapatmıştı. Köylüler, yetkililerin üst geçit sözü vermesi üzerine yolu trafiğe açmıştı.