"CHP, iktidarın tek ve en büyük alternatifidir"

CHP Giresun İl Başkanı Aykut Gezmiş, "CHP iktidarın tek ve en büyük alternatifidir." dedi.

Gezmiş, partisinin il binasında basın toplantısı dü

CHP Giresun İl Başkanı Aykut Gezmiş, "CHP iktidarın tek ve en büyük alternatifidir." dedi.

Gezmiş, partisinin il binasında basın toplantısı düzenleyerek, 9 Kasım'da CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Ankara'da CHP il başkanları ile yaptığı toplantıyı değerlendirdi. Toplantıda Kılıçdaroğlu'nun, kendilerinden üye kaydına önem vermelerini istdiğini aktaran Gezmiş, yine kadın ve gençlik örgütlerinin daha aktif hale getirilmesi için kendilerinden talepte bulunduğunu söyledi.

CHP genel merkezinde olan görev dağılımındaki değişikliğin il örgütlerine de yansıdığını ifade eden Gezmiş, "Önceden üçlü sekreterliklerden oluşan yönetimler bundan sonra il başkan yardımcılıkları ve komisyonlar şeklinde değişecek. Bizlerde burada örgütlenmeden sorumlu başkan yardımcımız, mali işlerden sorumlu başkan yardımcımız, hukuk işlerinden sorumlu basın tanıtımdan sorumlu, yerel yönetimlerden, sendikalardan, kadın kollarından, gençlik kollarından ve parti içi eğitimden sorumlu başkan yardımcıları sistemine dönüşeceğiz. bir tanede il sekreterimiz olacak." diye konuştu.

Gezmiş, Giresun'da 4 tane komisyon kurmayı planladıklarını, bunların da köy, memur ve işçi, tarım ve hayvancılık ile esnaf ve tüccar komisyonları olacağını aktardı.

CHP olarak iktidara talip olduklarını ifade eden Gezmiş, şöyle konuştu: "CHP olarak 52 milyon seçmenin tamamının bilgilerine ulaşmış vaziyetteyiz. Bundan sonra seçmen bazında çalışma yapacağız. Tüm il ve ilçe örgütlerimize tüm seçmenlerin bilgileri ulaştırılacak. Partide yaşanan değişiklerden sonra 2011 seçimlerinde yüzde 40'ın üzerinde bir oy almayı hedefliyoruz. CHP iktidarın tek ve en büyük alternatifidir. Bizde buna göre davranacağız. Önümüzdeki seçim sürecinde iktidarın alternatifi olduğumuz olgusunu herkes biraz daha fazla hissedecek. Tüm örgütün çalışma metodunda CHP'nin iktidara yürüyen ayak seslerin bundan sonra daha iyi duyulacak."