Beşiktaş Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçı bu akşam 20.00'da

Ziraat Türkiye Kupası'nda Beşiktaş Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'la karşılaşıyor. Saat 20.00'da başlayacak Beşiktaş Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçını İlker Meral yönetecek.

Beşiktaş Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçı bu akşam 20.00'da
Ziraat Türkiye Kupası B Grubu ilk maçında bugün Gaziantep BŞB'ye konuk olacak Beşiktaş, hazırlıklarını tamamlarken, hiçbir sakatlığı bulunmamasına karşın Fatih Tekke'nin Kasımpaşa karşılaşması sonrası kupa maçı kadrosuna da dahil edilmemesi dikkat çekti.

MAÇI CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

YILDIZLARI DİNLENDİRECEK


Tecrübeli yıldızlar Ernst, Aurelio, Guti ve Rüştü'yü dinlendirmek için İstanbul'da bırakacak olan teknik direktör Bernd Schuster'in, Tekke'yi maç eksiğini kapatması için fırsat olan Gaziantep BŞB maçının bile kadrosuna almaması, "Defterden sildi" şeklinde yorumlandı. Fatih Tekke, İnönü Stadı'nda oynanan Sivasspor karşılaşması sonrası soyunma odasında Alman teknik adam ile tartışmış, ikilinin arasına kara kedi girmişti.

GÜNÜBİRLİK SEYAHAT

Bu arada Beşiktaş, Gaziantep BŞB maçı için bu şehre günübirlik bir seyahat yapacak. Kartal, bu sabah saat 10.30'da Sabiha Gökçen Havaalanı'ndan özel bir uçak ile Gaziantep'e gidecek maç sonrası hemen geri dönecek.

Kupada zirveyi hedefleyen Beşiktaş, bugün saat 20.00’de Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’la karşı karşıya gelecek. Kamil Ocak Stadı’ndaki kritik karşılaşmayı hakem İlker Meral yönetecek.Mersin’i uzatmalar sonucunda eleyip, gruplara adını yazdıran Beşiktaş, kazanıp taraftarlarının yüzünü güldürmeyi amaçlıyor. Kartal’ın yer aldığı B Grubu’nda Trabzonspor, Manisaspor ve Konya Torku Şekerspor da bulunuyor.

G.ANTEP BŞB
Fırat
Ferit
Cihan Can
Ali Sakal
Kenan
Ramazan
Ahmet
Eren
Serdar
Onur
Abdullah

BEŞİKTAŞ
Cenk
Hilbert
Toraman
Ersan
İsmail
Nihat
Necip
Onur
Tabata
Holosko
Bobo

Stat: Kamil Ocak
Saat: 20.00
Yayın: TRT 1
Hakem: İlker Meral

EKSİK KARTAL

Beşiktaş Teknik direktörü Bernd Schuster'in 17 kişi ile sınırlandırdığı maç kadrosunda şu isimler yer aldı:

"Hakan Arıkan, Cenk Gönen, İbrahim Toraman, Yusuf Şimşek, Ricardo Quaresma, Onur Bayramoğlu, Ersan Gülüm, İbrahim Üzülmez, Michael Fink, Necip Uysal, Roberto Hilbert, Nihat Kahveci, Bobo, Rodrigo Tabata, İsmail Köybaşı, Filip Holosko, Erhan Güven."