AK Parti'li Seyda: Patlamada yaralanan çocuk helikopterle Diyarbakır'a gönderildi

AK Parti Şırnak Milletvekili A.Veli Seyda, Şırnak'ın İdil ilçesine bağlı Aslantepe köyünde oyun oynarken yerde buldukları cismin patlaması sonucu yara

AK Parti Şırnak Milletvekili A.Veli Seyda, Şırnak'ın İdil ilçesine bağlı Aslantepe köyünde oyun oynarken yerde buldukları cismin patlaması sonucu yaralanan kardeşlerden birinin helikopterle Diyarbakır'a gönderildiğini söyledi.

İdil'deki patlamayla ilgili açıklamalarda bulunan Milletvekili A.Veli Seyda, patlama haberini yolda duyduğunu belirterek, "Patlamanın ardından yaralı çocuklaran biri hemen Cizre Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Maalesef bir çocuğumuz hayatını kaybetti. Diğer yaralı çocuk helikopter ile Diyarbakır'a gönderildi. Diyarbakır'daki üniversitenin başhekimi ile temasa geçtim. Yer yoktu, yeri temin ettik ve helikopter ile gönderdik." dedi.

Seyda, olayın nedeni ve sebebi hakkında bilgisi olmadığını belirterek, "Bir patlamanın olduğunu biliyoruz. Ancak kriminal çalışmanın ne aşamada olduğunu bilmiyorum. Cizre Devlet Hastanesi Başhekimi'nden aldığım bilgiye göre, yaralı olan çocuğun durumu ağırmış. Temennimiz inşallah şifa bulur. Üzücü bir olay." açıklamasında bulundu.