Başkan Sındır Hanımların Gününe Konuk Oldu

Naldöken Mahallesi'ni ziyaret eden Bornova Belediye Başkanı Kamil Okyay Sındır, Fatma Garip'in evinde toplanıp 'gün' yapan kadınların isteğini kırmadı, onların konuğu oldu.

Başkan Sındır Hanımların Gününe Konuk Oldu
Bornova Belediye Başkanı Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır'ın başlattığı mahalle gezileri renkli görüntülere sahne oluyor. Naldöken Mahallesi'ni ziyaret eden Sındır, burada kadınların ayda bir kez yaptığı ve 'gün' adı verilen toplantının konuğu oldu. Mahalle ziyareti sırasında incelemelerde bulunurken, kadınları kırmayan Sındır, Fatma Garip'in evinde yapılan toplantıya katıldı.
Kadınlarla bir süre sohbet eden Sındır, ikram edilen çayı da geri çevirmedi. Başkan Sındır'ı aralarında görmekten büyük memnuniyet duyduklarını belirten kadınlar, "Belediye başkanımızın mahalle mahalle dolaşarak bizim hatırımızı ve sorunlarımızı sorması çok güzel bir uygulama. Başkan Sındır'ın, davetimizi kırmayarak düzenlediğimiz 'gün'e katılması da ayrıca bizi mutlu etti. Kendisiyle birebir görüşüp, görüş ve mahalle sorunlarını aktarma imkanı bulduk" dedi.
Masa başında üretilen projelerin uygulamalarını yerinde görmek, yaşanan sorunları noktasında tespit etmek için düzenlediğimiz gezilerin amacına ulaştığını vurgulayan Bornova Belediye Başkanı Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır, "Mevlana Mahallesi'ndeki gezimiz de bu anlamda çok yararlı oldu. Buradaki belediye hizmet ve projelerinin kontrollerini birinci elden yaptık. Bu arada ayda bir kez bir evde bir araya gelen kadınlarımızın toplantısına katılmak bizim için iyi oldu. Şehir sorunlarının çözümünde kadın bakışı gerçekten çok önemli. Biz, kadınların fikirlerini etkin bir şekilde uygulamakta kararlıyız" diye konuştu.