LC Waikiki, Kimse Yok Mu aracılığıyla Pakistan'a bağış yaptı

LC Waikiki, Kimse Yok Mu Derneği'nin Pakistan kampanyası için 150 bin TL nakti bağışın yanı sıra, 525 bin 672 parça kumaş, piyasa değeri 178 bin 533 T

LC Waikiki, Kimse Yok Mu Derneği'nin Pakistan kampanyası için 150 bin TL nakti bağışın yanı sıra, 525 bin 672 parça kumaş, piyasa değeri 178 bin 533 TL tutarında hazır giyim bağışında bulundu. LC Waikiki, 2007 Bangledeş Sidr Kasırgasında da Bangledeş için 150 bin TL bağışta bulunmuştu.

LC Waikiki Yönetim Kurulu Başkanı Vahap Küçük; "Kimse Yok Mu Derneği bizim çözüm ortağı derneğimiz. Bir afet olduğu zaman ilk önce Kimse Yok Mu aklımıza geliyor. Kimse Yok Mu Derneğiyle yaptığımız yardımların en uygun bir şekilde yerine ulaştığından ve insan onurunu zedelemeden dağıtımlar yapıldığından eminiz. Kimse Yok Mu'nun Pakistan yardımlarını izledim. Çok duygulandım. Ben de Kimse Yok Mu Derneği Gönüllüsü olarak Kardeş ülke Pakistan'a gitmek ve yardım dağıtmak istiyorum. Biz Pakistan'a bir kere yardım etmek değil, sürekli onların yanlarında olmak istiyoruz" dedi.

LC Waikiki Yönetim Kurulu Başkanı Vahap Küçük'e Pakistan Kampanyası için yaptığı bağışlardan dolayı teşekkür eden Kimse Yok Mu Derneği Genel Başkanı Mehmet Özkara; "LC Waikiki'nin Pakistan ve Bangladeş kampanyalarımıza büyük katkıları oldu. Yardım götürdüğümüz ülkelerde yardımları bizzat kendimiz dağıtıyoruz. Pakistan'a gönderdiğimiz yardımlar, felaketin en çok yaşandığı 3 bölgede, tesbit ettiğimiz ihtiyaç sahibi ailelere dağıtılıyor. LC Waikiki'ye ve Pakistan kampanyamız için seferber olan vefalı Anadolu insanımıza ve örnek işadamlarımıza teşekkür ediyorum" dedi.

Felaketin hemen ardından Pakistan'a giden Kimse Yok Mu Derneği yetkilileri ve gönüllüleri, Pakistan halkının acılarını paylaştı ve yaralarını sarmaya çalıştı. Kimse Yok Mu 16 Ağustos'tan beri Pencap Eyaleti Lahor Şehrinde ve Hayber Eyaleti Peşaver Şehrinde her gün 3 bin kişiye yemek veriyor. Ayrıca Dernek Pakistan'a 1 uçak ve 2 tren ayni bağış gönderdi. 8 Ekim Cuma günü saat 11:00'da 3. treni gönderecek.