Vali Çolak ve Emniyet Müdürü Güven öğrencileri evlerinde ağırladı

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları çerçevesinde Vali Musa Çolak ve Emniyet Müdürü Recep Güven köyden gelen öğrencileri evlerinde misafir ettiler.<

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları çerçevesinde Vali Musa Çolak ve Emniyet Müdürü Recep Güven köyden gelen öğrencileri evlerinde misafir ettiler.

Eruh ilçesinin Dikboğaz, Görendoruk ve Dağdöşü köylerinden gelen 145 öğrenciden ilköğretim okulu öğrencisi Halime Dayan ve Pınar Timurtaş evinde ağırlayan Vali Çolak, çocukları eşi Gülsüm Çolak ile birlikte kapıda karşıladı.

Vali Çolak, "Cumhuriyeti çocuklarımıza daha iyi anlatmak, cumhuriyetin faziletlerini daha yakından tanıtmak amacıyla bu günkü Cumhuriyet Bayram törenlerinde konuk ettik. Önümüzdeki bayramlarda birlikte olmaya çalışacağız." dedi.

Vali eşi Gülsüm Çolak'da konaklarında bu güne kadar bir çok kişiyi konuk ettiklerini belirterek, "Ancak bu günkü konuklarımız çok özel. Onları ağırlamaktan büyük mutluluk duyduk. Bizim çocuklar kadar sevindik ve birlikte olduk. Güzel bir bayram geçirdik." dedi.

Çocuklardan Halime Dayan da kendileri için özel bir gün yaşadıklarını belirterek Vali Çolak ve eşine teşekkür etti. Vali Çolak ve eşi çocuklara çeşitli hediyeler verdi.

Emniyet Müdürü Recep Güvende eşi ve kızıyla birlikte Fidan Demir ve Şükran Kaya adlı iki öğrenciyi evinde konuk etti. Güven, "Evimiz şenlendi.Gönül köprüsü böyle kurulur. 87 öğrenciyi emniyet teşkilatı olarak ağırladık. Bayramların anlamı çocuklarla daha iyi ortaya çıkıyor. Bizim için çok önem arzetti." dedi.

Öte yandan, Tugay Komutanlığında görevli bazı subayların da bir bölüm öğrenciyi evlerinde ağırladığı açıklandı.