Ağrı Tenis ve Yüzme Spor Kulübü, Sevgi Evleri'nde kalan yetim çocukları sevindirdi

Ağrı Tenis ve Yüzme Spor Kulübü, kent merkezindeki Sevgi Evleri'nde kalan yetim çocukları yaptığı yardımlarla sevindirdi.

Ağrı Tenis ve Yüzm

Ağrı Tenis ve Yüzme Spor Kulübü, kent merkezindeki Sevgi Evleri'nde kalan yetim çocukları yaptığı yardımlarla sevindirdi.

Ağrı Tenis ve Yüzme Spor Kulübü, Vali Lütfü Yiğenoğlu Stadı'nda bulunan tenis kortunda Sevgi Evleri'nde kalan 20 çocuğa içinde eşofman takımı, spor ayakkabı ve raket takımından oluşan spor yardımında bulundu.

Kulüp Başkanı Ayhan Çelik, Başkan Yardımcısı İbrahim Taşır ve Basın Sözcüsü Kasım Kaya ile birlikte yardımda bulundukları çocuklarla yakından ilgilenerek ayakkabılarını giydirdi. Başkan Çelik, Ağrı Tenis Kulübü olarak, son 15 gün içerisinde 120 kişiye yardımda bulunduklarını vurgulayarak, 120 kişiden 20'sinin Sevgi Evleri'nde bulunan yetim çocuklar olduğunu ifade etti.

Bu yardımlarda Tenis Fedarasyonu'nun katkıları olduğunu da dile getiren Çelik, ''Amacımız Sevgi Evleri'nde kalan çocuklarımızı bir nebze olsun sevindirmek. Bundan sonra bu tür yardımlarımız devam edecektir. Önümüzdeki hafta da yetiştirme yurdunda kalan çocuklarımıza yardımda bulunacağız. Gönüllü arkadaşlarımızlarla beraber elimizden geldiği kadarıyla yardımlarımız sürecektir.'' diye konuştu.

Sevinç içerisinde yardımları alan çocuklar da Tenis ve Yüzme Spor Kulübü yetkililerine teşekkür etti.