Ak Parti İl Teşkilatı Ekim Ayı Danışma Meclisi Toplantısı Yapıldı

AK Parti İl Başkanı Hilmi Alper, 2011 seçimlerinde yaklaşık 8 ay kaldığını ifade ederek, "Üzerimizdeki uyuşukluğu atamazsak seçimlerde hiç beklemediğimiz bir sonuçla karşı karşıya kalabiliriz"dedi

Ak Parti İl Teşkilatı Ekim Ayı Danışma Meclisi Toplantısı Yapıldı
AK Parti İl Başkanı Hilmi Alper, 2011 seçimlerinde yaklaşık 8 ay kaldığını ifade ederek, "Üzerimizdeki uyuşukluğu atamazsak seçimlerde hiç beklemediğimiz bir sonuçla karşı karşıya kalabiliriz"dedi. 8 yıllık AK Parti iktidarı döneminde yapılan hizmetleri anlatmakta mahcup davrandıklarını savunan Alper, "Yapılan hizmetleri anlatmakta mahcup davranmak hiç birimize yakışmıyor. Kişisel problemleri bir kenara bırakıp 2011 seçimleri için çalışıp hizmetlerimizi halka anlatmak zorundayız"dedi.
AK Parti İl Teşkilatı Ekim ayı İl Danışma Meclisi toplantısı Öğretmenevi toplantı salonunda gerçekleştirildi. Toplantıya Uşak Milletvekilleri Mustafa Çetin ile Nuri Uslu, İl Başkanı Hilmi Alper, Bolu Milletvekili ve Uşak İl Koordinatörü Fatih Metin, Merkez İlçe Başkanı Nuri Demir, İl Genel Meclisi Başkanı Ali İhsan Uzun, belde belediye başkanları ile partililer katıldı. Basına kapalı olarak gerçekleştirilen toplantıda açılış konuşması yapan İl Başkanı Hilmi Alper, partililere kişisel kırgınlıkları bir kenara bırakıp birlik beraberlik çağrısında bulundu. 2011 seçimlerinin AK Parti ve Türkiye için büyük önem taşıdığını anlatan Alper, bir özeleştiride bulunarak "AK Partililer olarak 8 yıldır yaptığımız hizmetleri anlatmakta güçlük çekiyoruz. Hizmetlerimizi anlatmakta mahcup davranıyoruz. Hiç birimizin bu konuda mahcup davranmaya hakkı yok"dedi.
12 Eylül referandumunda Uşak'tan çıkan sonuçları yetersiz bulduğunu ve bu konuda kendisini sorumlu tuttuğunu yineleyen Alper, "Referandum sonuçlarının burukluğunu hala üzerimden atabilmiş değilim. Ancak bu sonuçları bir kenara bırakıp 2011 seçimlerine odaklanmak zorundayız. Seçime 8 ay kaldı bu süre uzun bir zaman değil. O nedenle birlik beraberlik içinde çalışmak zorundayız. Yaptığımız hizmetleri anlatmakta güçlük çekiyoruz. Milletvekillerimiz, partililer, belediye başkanlarımız her konuda başarılı ve gayretle çalışıyor. Buna rağmen bu hizmetin toplumda yansımasını görememek bizi üzüyor. Hala hizmetlerimizi anlatmakta mahcup davranıyoruz. Hizmet edipte mahcupluk duymak kabul edilebilir bir şey değildir. 4 seçim 2 referandum kazanan bir partinin ve dünyaya mal olmuş bir liderin partisinin mensupları olarak buna hakkımız yok. Hizmetlerimizi en iyi şekilde anlatmak zorundayız. Eğer bu özgüveni kendimizde görmüyorsak görevi devretmemiz lazım. Üzerimizdeki uyuşukluğu atamazsak 2011 seçimlerinde başarısız oluruz. Hiç istemediğimiz bir sonuçla karşı karşıya kalırız.

TARİH BİZİ AFFETMEZ
2011 seçimlerine kadar çalınmadık kapı bırakmayacaklarını ve yıllardır AK Parti'yi iktidar yapan insanları küstürmeden çalışmak zorunda olduklarını da anlatan Alper şöyle devam etti; "Seçime kadar köylerimize tek tek gezmek zorundayız. Köylerdeki eksiklikleri gidermek zorundayız. Bazı köylerde bizi destekleyen köylüleri hala hizmet açısından memnun edemediğimizi görüyoruz. Bu partiyi yıllarca iktidar yapan insanları küstürmeden onlara gerekli hizmeti vermek zorundayız. Eğer o insanları ihmal edersek tarih bizi asla affetmez. Ben bu konuda tüm partililerin hassasiyet göstereceğini, yapılan hizmetlerin layıkıyla anlatılacağını düşünüyorum. Eğer bu konuda başarılı olursak hiçbir şekilde seçimle ilgili endişe duymayız. Partiye destek verenlerin desteğini devam ettireceğini düşünüyorum. Aramızdaki kişisel problemleri bir kenara bırakıp 2011 seçimlerine odaklanmak zorundayız"dedi.
İl Danışma Meclisi toplantısı daha sonra Milletvekilleri Mustafa Çetin ile Nuri Uslu'nun selamlama konuşması yapması ile devam etti. Toplantı sonunda Bolu Milletvekili Fatih Metin teşkilat çalışmaları hakkında partililere bilgi verdi.