Cizre Kaymakamı Sağlam Yol Çalışmalarını Yerinde İnceledi

Şırnak'ın Cizre Kaymakamı Mehmet Ali Sağlam, Köylerin Altyapısının Desteklenmesi (KÖYDES) projesi kapsamında yapımı devam eden 18 kilometrelik asfalt ve 15 kilometrelik stablize kaplama yol çalışmalarını yerinde inceledi

Şırnak'ın Cizre Kaymakamı Mehmet Ali Sağlam, Köylerin Altyapısının Desteklenmesi (KÖYDES) projesi kapsamında yapımı devam eden 18 kilometrelik asfalt ve 15 kilometrelik stablize kaplama yol çalışmalarını yerinde inceledi.
Kaymakam Mehmet Ali Sağlam, Kaymakamlık Köylere Hizmet Birliği tarafından ilçe merkezine bağlı köylerde 2010 yılı Köydes projeleri kapsamında yapılan 1 ve 2 kat yol asfaltlama, stablize yol kaplama ve sanat yapıları (köprü ve menfez) yapım çalışmalarını yerinde inceledi.
2010 yılı KÖYDES programı ile ilçeye bağlı köylerin 18 kilometre 1 ve 2 kat asfalt yapımı,15 kilometre stablize kaplama, 9 adet Sanat Yapısı (Köprü ve Menfez) işi devam ediyor. Çalışmaları yerinde inceleyen Kaymakam Mehmet Ali Sağlam, "Köylerdeki çalışmalardan genel olarak olumlu sonuçlar alınıyor. Yapılan bu çalışmalarda görünen eksikliklerin ve sorunların giderilmesi için yüklenici firma uyarılarak gerekli talimatlar verilmiştir. Köylerimizde yapımı devam eden yoların tamamlanması ile ilgili teknik
personel yolları yeniden genel bir kontrol yaparak çalışmalarını tamamlayacak. Yapılan bu çalışmaların ilçemize ve köylerde yaşayan vatandaşlarımıza hayırlı olmasını dilerim" dedi.
Cizre'ye bağlı 20 köyde 2.5 aydan bu yana devam eden yol asfaltlama çalışmalarının 1 hafta sonra tamamlanmasının planlandığı belirtildi.