Türkiye Azerbaycan maçı hangi kanalda saat kaçta?

EURO 2012 Avrupa Şampiyonası Grup Elemeleri 4. maçında Türkiye A Milli takımımız Azerbaycan karşı karşıya gelecek.Türkiye Azerbaycan maçı nerde ne zaman hangi kanalda?

EURO 2012 Avrupa Şampiyonası Grup Elemeleri 4. maçında Türkiye A Milli takımımız Azerbaycan karşı karşıya gelecek.Türkiye Azerbaycan maçı nerde ne zaman hangi kanalda?

Tevfik Behramov Stadyumu"nda oynanacak olan maç saat 18:00′de başlayacak.Maçı Rumen hakem Aleksandru Dyakonu'nun yöneteceği karşılaşmada, yardımcı hakemler Adrian Vidan ve Radu Ghinguleac olacak. Dördüncü hakemlik görevini ise Sebastyan Koltesku yapacak.Azerbaycan Türkiye maçını Ntvspor şifresiz canlı ve naklen saat 18:00'de yayınlayacak.

TÜRKİYE -AZERBEYCAN MAÇI CANLI ANLATIM İÇİN TIKLAYIN

NTV SPOR CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Milli takım kadrosu;

Kaleciler: Volkan Demirel (Fenerbahçe), Hakan Arıkan Cenk Gönen (Beşiktaş), Onur Recep Kıvrak (Trabzonspor).
Savunma Oyuncular: Gökhan Gönül (Fenerbahçe), Sabri Sarıoğlu, Servet Çetin, Hakan Kadir Balta (Galatasaray), Ömer Erdoğan (Bursaspor), İbrahim Toraman, İsmail Köybaşı (Beşiktaş), Ceyhun Gülselam (Trabzonspor).
Orta Saha: Hamit Altıntop (Bayern Münih), Necip Uysal (Beşiktaş), Hurmacı Özer, Emre Belözoğlu (Fenerbahçe), Nuri Şahin (Borussia Dortmund), Selçuk İnan (Trabzonspor).
Saldırgan Oyuncular: Tuncay Şanlı (Stoke City), Halil Altıntop (Eintracht Frankfurt), Semih Şentürk (Fenerbahçe), Mevlüt Erdinç (PSG), Nihat Kahveci (Beşiktaş), Sercan Yıldırım (Bursaspor).

2014 Hiddink ayrılıyor

Gus Hiddink Türkiye ve daha sonra 2014 Dünya Kupası ile, kariyerine son vermek amacıyla olduğunu söylüyor. "TFF Başkanı Mahmut Özgener A milli takım teknik direktörü Guus Hiddink 'Hiddink ile ilgili olarak, antrenörlük kariyerine, sonra antrenörlük yapmayacağım. Amacım 2014 Dünya Kupası'nda Türk Milli Takımı'nın başında gitmek, Türkiye'de sona erecek 'dedi. "Hiddink daha sonra Türkiye ve Azerbaycan artık devam edecek gözler maçıyla çevrildi duyurdu.

NTV Spor 11054 Horizontal Doğu 30000 5/6 770 Türksat 3A