Beykoz'u yönetenler biraraya geldi

Beykoz'a 6 dönemden bu yana hizmet eden belediye başkanları, eski ve yeni dönem meclis üyeleri ve il genel meclisi üyeleri Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek'in ev sahipliği yaptığı “İstişare Toplantısı”nda bir araya geldi.

İBB Beykoz Korusu Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen İstişare Toplantısı’na Beykoz’un ilk belediye başkanı Ali Zengin, Beykoz II. Dönem Belediye Başkanı Şevket Arıkan, belediye yönetiminin kurulduğu 1984 yılından bu yana ilçeye hizmet etmiş olan meclis üyeleri ve il genel meclisi üyeleri katıldı.

İlçeye yapılan hizmetlerin görüşülüp dostlukların yâd edildiği gecenin açılış konuşmasını Beykoz’un ilk belediye başkanı Ali Zengin yaptı. Belediyenin kurulduğu ilk yıllarda kısıtlı imkânlarla hizmet üretmeye çalıştıklarının belirten Zengin, ilçedeki hizmet olanaklarının her geçen gün ileriye götürülmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Yerel yönetimlerde devamlılık ilkesi gereğince hizmetlerin farklı yönetim ve belediye başkanlarıyla sürdürüldüğüne dikkat çeken Beykoz II. Dönem Belediye Başkanı Şevket Arıkan, farklı ses ve renklerin bir araya geldiği zeminlerin hizmetlere olumlu yansıyacağını belirterek toplantıya ev sahipliği yapan Beykoz Belediye Başkanı Çelikbilek’e teşekkürlerini iletti.

Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek ise siyasi düşünce ve farklılıkların bir arada bulunmaya engel olmadığını ifade ederek, tecrübelerin ve deneyimlerin paylaşılacağı bir platform olarak düşündükleri buluşmadan ilçeye yararlı hizmet ve fikirler üretileceğinin atını çizdi. Çelikbilek ayrıca, toplantıya katılanlara değerli hizmetleri dolayısıyla teşekkürlerini iletti.

İlçeye dair dilek ve buluşmaya dair beklentilerin dile getirildiği toplantı, meclis albümünün hazırlanması ve toplantının her altı ayda bir düzenlenmesi kararının alınmasıyla sona erdi.