Patlama güvenlik kamerasına yansıdı

İstanbul Gedikpaşa'daki bir ayakkabı imalathanesinde meydana gelen patlama ve sonrasında yaşanan panik, güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi.

Görüntülerde, patlamadan yaralı kurtulan bir genç, olayın şokuyla binadan çıkar çıkmaz kapı önündeki çuvalların üzerine yığılıyor. Görüntülerde, patlamadan yaralı kurtulan bir genç, olayın şokuyla binadan çıkar çıkmaz kapı önündeki çuvalların üzerine yığılıyor.

Gedikpaşa Camii Sokak üzerindeki 4 katlı binanın 3. katında bulunan ayakkabı imalathanesindeki patlamaya, ayakkabı fırınının neden olduğu ortaya çıktı. Patlamayla birlikte imalathanede yangın çıkarken, çevrede büyük panik yaşandı. İki ayrı güvenlik kamerasına saniye saniye yansıyan görüntülerde, patlamadan yaralı kurtulan bir genç, olayın şokuyla binadan çıkar çıkmaz kapı önündeki çuvalların üzerine yığılıyor. Dehşetin boyutlarını gözler önüne seren bir başka güvenlik kamera görüntüsünde ise, yan binadaki esnaf da panikle dışarıya kaçıyor.

Öte yandan; yangını söndüren itfaiye ekipleri tarafından imalathanede bulunan 2 cesedin, işe henüz dün başladıkları öğrenilen Mehmet Şerif Olgun (27) ve yeğeni Mehmet Olgun'a (16) ait olduğu belirlendi. Cesetler, savcının incelemelerinin ardından Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Bu sırada bina önünde toplanan Mehmet Şerif Olgun ve Mehmet Olgun'un yakınları, sinir krizleri geçirdi. Yaralanan 4 kişinin ise tedavileri sürüyor.