Mustafa Koç'un sağlık durumu iyi

Ali Koç, Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç'un geçirdiği kaza ve sağlık durumuyla ilgili tedavi gördüğü hastanede gazetecilere açıklamada bulundu.

Koç Holding Yönetim Kurulu Üyesi ve Kurumsal İletişim ve Bilgi Grubu Başkanı Ali Koç, Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç'un teknesinin çarptığı şamandıranın aydınlatılmasıyla ilgili geçmişte başvurularının olduğunu söyledi.

Ali Koç, Mustafa Koç'un tedavi gördüğü Amerikan Hastanesi'nde yaptığı açıklamada, olayı yazılı açıklamalarla geçirmeyi planladıklarını ancak ziyaret eden kişilerden alınan bilgilerle bazı spekülatif yorumların ortaya çıktığını ifade etti.

Ali Koç, kaza yapan teknede toplam 5 kişinin bulunduğunu ve Koç'un yardımcılarının da ufak tefek yaralarının olduğunu söyledi.

Mustafa Koç'un doktoru Prof. Dr. Mehmet Demirhan da Mustafa Koç'un saat 11.00'de bacak bölgesindeki tria denilen bir kırık nedeniyle ameliyata alındığını, 3-4 gün içerisinde taburcu edileceğini ve kısa bir süre içerisinde de normal hayatına geri dönebileceğini söyledi.