Türkler Facebook'ta hangi sayfaya üye?

Facebook'ta 13 Temmuz 2009 tarihinde açılan 'Türk Bayrağı' isimli sayfa sürekli artan hayranlarıyla, Türk sayfaları arasında 1. sıraya yükselerek Türklerin en büyük sayfası unvanını aldı.

Türkler Facebook'ta hangi sayfaya üye?
  Sayfa , Facebook ' taki en bü ; yü ; k sayfalar arasında da ilk 100 ' e girmeyi başardı ve 92 . sıraya yü ; kseldi . Tü ; rk bayrağı sevdalıları Facebook ' unda zirvesine Tü ; rk bayrağını dikmeye kararlılar . Sayfada yayınlanan video ve resimler yerli ve yabancı ü ; yeler tarafından takip edilip bü ; yü ; k beğeni topluyor . Facebook ü ; zerinde videolara ya da fotoğraflara yapılan her değerlendirme aynı zamanda yapan kişinin tü ; m arkadaş listesine de ulaşıyor .
Bö ; ylelikle yeni hayranlara da ulaşılıyor . Tü ; rk Bayrağı hayran sayfasına her geç ; en gü ; n on binlerce kişi katılıyor . Facebook ' ta tahminen 20 milyon Tü ; rk kullanıcı olduğu belirtiliyor ve tü ; m Tü ; rk kullanıcılara ulaşılması bekleniyor .
Tü ; rk Bayrağı hayran sayfasında ayrıca Tü ; rkiye ' nin il il fotoğraf albü ; mleri yayınlanarak illerin tanıtımı yapılıyor .