TÜPRAŞ 26. kuruluş yıldönümünü kutladı

Tüpraş Genel Müdürlüğü 26.yıldönümünü verdiği bir resepsiyonla kutladı.

Tüpraş geleneksel olarak yaptığı yıldönümü kutlamasını Dört Rafineri Sosyal Tesisleri'nde yapılan resepsiyonla gerçekleştirdi.

Tüpraş Kırıkkale Rafinerisi aynı zamanda 36 kişiden oluşan 10-15-20-25 ve 30 kıdem yıllarını dolduran personellere çeşitli armağanlar verdi.
Resepsiyon saygı duruşu ve istiklal marşı ile başladı. Daha sonra rafineri Müdürü Engin Ardanuç Tüpraş’ın geldiği noktayı Kırıkkale rafinerisine yapılan yatırımları, uluslararası almış oldukları ISO belgelerini, atık su müsadesinin uzatılması konuları hakkında bilgi verdi.  

Resepsiyonda, 10 yılını dolduran personele altın yaka rozeti, 15 yılını dolduran personele altın yüzük verilirken 20 yılını dolduran personele de değerli bir kol saati verildi. Ayrıca 25 yılını dolduran personellere gümüş tabak,  30 yılını dolduran personellere ise kristal hediye verilerek kıdem armağanları töreni sona erdi.
Kırıkkale Rafinerisi Sosyal Tesisleri'nde gerçekleştirilen akşam kutlamasında ise 26. yıl kutlamaları eski emekli personelinde davet edilmesi ile bir anlam taşıyarak yıllarca görüşemeyen eski emeklilerle halen çalışan personeller kaynaşarak eski anılar tazelendi.