Sarıgül'ün partisi teşkilatlanıyor

Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül'ün önderliğinde kurulmaya çalışılan Türkiye Değişim Hareketi Partisi Aydın'da sıkı bir çalışma içinde.

THD üyesi Aydın’da kurucu il başkanı ve Aydın Sanayi Odası Meclis Başkanı Yalçın Pekgüzel’in önderliğinde teşkilatlarını yapılandırmaya devam ediyor. Bu çerçevede TDH Aydın Teşkilatlanmadan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Aydın Sobaşat, TDH Aydın Gençlik Kolları İl Başkanı Adnan Aytaşkın, TDH Aydın Kadın Kolları İl Başkanı Belgin İlker, TDH Kuşadası İlçe Başkanı Mustafa Aybar ilçe teşkilatlarını ziyaret etti ve çalışmalar hakkında bilgi aldılar.

Öncelikle TDH Köşk İlçe Başkanı Cihat Sinan ile birlikte kahvaltılı bir toplantı gerçekleştiren yönetim, sonra da TDH Nazilli İlçe Başkanı Mustafa Bozkır ı ziyaret ederek İlçe binasının süren tadilat işlemleri ile ilgili bilgi aldı. Daha sonra sırasıyla TDH Kuyucak İlçe Başkanı Levent Koçyiğit, TDH Karacasu İlçe Başkanı İbrahim Orta ve teşkilatlarıyla biraraya geldi.
Daha sonra Bozdoğan İlçe Teşkilatını Ziyaret eden Sobaşat İlçe Başkanı Hakan Işıkçı yı Ziyaret etti. Bozdoğan İlçe Başkanlığı binasında toplantı yapıldı. Toplantıda çalışmaların hızlandırılarak devam etmesi kararlaştırıldı.