Marmara Haberleri (Balıkesir)

'İlk Yerli Rüzgar Türbini' Elektrik Üretimine Hazır

Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) öncülüğünde, 41 milyon lira bütçeli Milli Rüzgar Enerji Sistemleri Geliştirilmesi ve Prototip Türbin Üretimi (MİLRES) Projesi kapsamında üretilen ve testleri tamamlanan ilk

Balıkesir / Marmara 5 Haziran 2015 Cuma

Marmara Mermeri İhracatında Büyük Düşüş

Dünya mermer rezervinin yüzde 15'ine sahip Balıkesir'in Marmara ilçesinden yapılan ihracat, Suriye'deki iç savaş, Çin ve Yunanistan ekonomisindeki olumsuz gelişmeler nedeniyle yüzde 95 azaldı.

Balıkesir / Marmara 2 Haziran 2015 Salı

Balıkesir'de Bulunan Çuvallarda 'Tehlikeli Atık' Olduğu Belirlendi

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından, Altıeylül ilçesinde geçen ay yol kenarındaki bir tarlaya bırakılan çuvallarda tehlikeli atık olduğunun tespit edildiği bildirildi.

Balıkesir / Marmara 31 Mayıs 2015 Pazar

Marmara Denizi'nde İki Ada 'Organik' Olacak

Marmara Denizi'ndeki Marmara ve Avşa Adalarının "organik" statüsüne kavuşturulması ve bölgede organik hayvancılık, zeytin ve ceviz üretimi yapılması amacıyla Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Marmarabirlik ve Marmara Kaymakamlığı

Balıkesir / Marmara 27 Mayıs 2015 Çarşamba

Karesi Belediyesi, 45 Öğrenciyi Almanya'ya Eğitime Gönderecek

Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, ikili değişim programıyla 45 öğrenciyi hem eğitim almaları hem de çalışmaları için Almanya'ya göndereceklerini söyledi.

Balıkesir / Marmara 26 Mayıs 2015 Salı

GMKA'dan 'Marka Yönetimi Ve Pazarlamanın Temelleri' Eğitimi

Güney Marmara Kalkınma Ajansı, Balıkesir Yatırım Destek Ofisi 3-4 Haziran’da Balıkesir’deki KOBİ’lere yönelik Markalaşma, Marka Yönetimi ve Pazarlamanın Temelleri Eğitimi düzenliyor.

Balıkesir / Marmara 25 Mayıs 2015 Pazartesi

Marmara Adası'na Ulaşım 3 Saatten 12 Dakikaya İnecek

Balıkesir'in en uzak ilçelerinden Marmara Denizi ortasındaki Marmara Adası'na feribotlarla üç saatte gidilebilirken, hizmete girecek "deniz taksi"ler sayesinde ulaşım 12 dakikada yapılacak.

Balıkesir / Marmara 24 Mayıs 2015 Pazar

Güney Marmara'da Hububat Ekilişleri Ve Tahminleri

Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) Bandırma Şube Müdürü İbrahim Ağmil, Güney Marmara Bölümü'nde bu yıl yaklaşık 200 bin hektar buğday, 56 bin hektar arpa ekildiğini söyledi.

Balıkesir / Marmara 21 Mayıs 2015 Perşembe

Avşa Turizm Sezonuna Hazır

Marmara Denizi'nin turizm merkezlerinden Balıkesir'in Marmara ilçesi sınırları içindeki Avşa Adası'nın kış ve sonbahar aylarında 2 bin 300 olan nüfusu, yaz döneminde yaklaşık 40 kat artışla 90 binin üzerine çıkıyor.

Balıkesir / Marmara 20 Mayıs 2015 Çarşamba

Marmara Belediyesi 'Marmara Adalar Belediyesi' Oluyor

Marmara Belediyesinin "Marmara Adalar Belediyesi" olması için TBMM'ye teklif sunulduğŸu bildirildi.

Balıkesir / Marmara 19 Mayıs 2015 Salı

Gayrimenkul Sektörü Balıkesir'de Buluştu

Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği’nin (GYODER) Balıkesir’de düzenlediği zirveye katılan Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, Türkiye’de yatırım harcamasının yüzde 80’inin özel sektör tarafından yapıldı�

Balıkesir / Marmara 7 Mayıs 2015 Perşembe

Sokak Sütü Market Sütüne Karşı

Ulusal Süt Konseyinin geçen yıl belirlediği, litre bazında 1,15 lira olan üreticiden alış çiğ süt fiyatının bu sene aynı kalmasına karşın market ve sokak sütünde fiyatlar yükseldi. Sağlıksız olduğu gerekçesiyle tartışılan

Balıkesir / Marmara 14 Nisan 2015 Salı

Chp Balıkesir Milletvekili Havutça Açıklaması

CHP Balıkesir Milletvekili Namık Havutça, "Hedefimiz Güney Marmara'da 90 bin olan oy sayısını 120 bine, Balıkesir merkezde 84 bin olan oy sayımızı ise 150 bine çıkarmaktır" dedi.

Balıkesir / Marmara 11 Nisan 2015 Cumartesi

Marmara Adası'ndan Mermer İhracatında Keskin Düşüş

Balıkesir'in Marmara ilçesinden (Marmara Adası) yurt dışına mermer götüren yük gemisi sayısı mart ayında, önceki aylara göre 30'dan bire düştü.

Balıkesir / Marmara 9 Nisan 2015 Perşembe

'Dört Mevsim Yaşayan Güney Marmara'

Güney Marmara Kalkınma Ajansı (GMKA), Güney Marmara Bölgesi'nin tanıtılması amacıyla "Dört Mevsim YaşŸayan Güney Marmara" başŸlıklı fotoğŸraf yarışŸması düzenledi.

Balıkesir / Marmara 6 Nisan 2015 Pazartesi
 1  2  ...  12  13  14  ...  32  33