Haber Arşivi

Erdemli Belediyesinin Kurs Merkezlerinde Egitim Aldilar, Basariya Imza Attilar

MERSIN – Erdemli Belediyesinin açtigi kurs merkezlerinde egitim alan ögrencilerin basarilari göz dolduruyor. Kurs merkezlerinde egitim alan ve Liselere Giris Sinavina giren 400 ögrenciden 268’i fen lisesi ve düzeyinde okula yerlesmeyi basardi. Erdemli‘de, belediye tarafindan açilan kurs merkezinde ögretmenler ve ögrenciler sinavla aliniyor. Uygulanan sistem sayesinde velilerin ve ögrencilerin yüzü gülüyor.

25 Ağustos 2021 Çarşamba   11:24:18

DEÜ'den Tinaztepe'de Olimpik Yatirim

Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ)’nin, Tinaztepe Yerleskesi’nde yer alan spor kompleksinde konumlandirdigi Yari Olimpik Yüzme Havuzu törenle açildi. Tesisi 14 ay gibi kisa bir sürede tamamladiklarini söyleyen DEÜ Rektörü Prof. Dr. Nükhet Hotar, “Sportif faaliyetlerdeki çitamizi yükseltecek, üniversitemizi ulusal ve uluslararasi müsabakalarda görünür kilacak, mensuplarimiza hizmet edecek Yari Olimpik Yüzme Havuzu ülkemize ve kentimize hayirli olsun” diye konustu

25 Ağustos 2021 Çarşamba   11:24:17

Yaz Kur'an Kursu Ögrencileri Harçliklarini Selde Kaybolan Arkadaslarinin Kardesi Için Bagisladi

Kastamonu'nun Inebolu ilçesinde yaz Kur'an kursu ögrencilerinin, 450 lira tutan harçliklari selde kaybolan arkadaslari 13 yasindaki Rabia Aydemir'in küçük kardesi Erva için ailesine teslim edildi.

25 Ağustos 2021 Çarşamba   11:23:49

Istanbul Havalimani 2050'Ye Kadar 'Sifir Emisyon' Taahhüt Ediyor

IGA Havalimani Isletmesi Icra kurulu Baskani ve Genel Müdürü Kadri Samsunlu: 'Türkiye’nin dünyaya açilan kapisi Istanbul Havalimani’nda 2050 yilina kadar 'Net Sifir CO2 Emisyonu' yol haritamizi hazirladik ve bu dogrultuda agresif bir planlama yaparak karbon salim azaltim stratejimizi olusturduk'.

25 Ağustos 2021 Çarşamba   11:23:48

Atatürk'ün Inebolu'ya Gelisi, Sapka Ve Kiyafet Inkilabi'nin 96. Yil Dönümü

Atatürk'ün Inebolu'ya gelisi, Sapka ve Kiyafet Inkilabi'nin 96. yil dönümü kutlamalari kapsaminda çelenk töreni düzenlendi.

25 Ağustos 2021 Çarşamba   11:23:47

Suluova'da Altyapi Sonrasi Yollar Asfaltlanmaya Baslandi

Suluova Belediyesi, altyapisi tamamlanan cadde ve sokaklarda üstyapi için çalisma yürütüyor.

25 Ağustos 2021 Çarşamba   11:23:19

Pakistan'a Gitmek Isteyen Afganlarin Sinirdaki Bekleyisi Sürüyor

Taliban'in, Afganistan'in tamamina yakininda kontrolü saglamasinin ardindan ülkeden ayrilmak üzere sinir kapilarina yönelen Afganlarin, Afganistan-Pakistan sinirindaki bekleyisleri sürüyor.

25 Ağustos 2021 Çarşamba   11:23:18

Türkiye Is Bankasi 97 Yasinda (2)

Is Bankasi Genel Müdürü Hakan Aran: '97 yil önce 2 sube, 37 çalisanla çikilan yolculukta bugün ulastigimiz teknoloji seviyesiyle gelecege hazir; hizmet sunma anlayisimiz ile sadece Türkiye ölçeginde degil, dünya ölçeginde de önemli bir noktada oldugumuzu düsünüyorum' 'Is Bankasi, ülkemiz için öncelikle iktisadi bagimsizligi ifade eder. Kurulusumuzda üstlendigimiz milli ekonominin desteklenmesi rolünün layikiyla yerine getirildigine inaniyorum' '100. yilda Is Bankasi'ni hissedariyla, müsterisiyle, çalisaniyla, emeklisiyle, tüm kesimlerin gururla ‘Benim Bankam’ dedigi; üreten, kazanan ve kazandigini toplumla paylasan genis bir aile olarak hayal ediyorum' '(Kripto paralar) Bu konuda aracilik eden kurumlarin anti seffaf yapilarini, bir gecede nasil yok olduklarini, insanimizin nasil magdur oldugunu görünce üzülüyor, güvenilir bir kurum olarak bu alanda var olmak gerektigini düsünüyorum' 'Sürdürülebilirlik konusundaki tavrin dogrudan eylemle gösterilmesi gereken bir alan oldugunu düsünüyorum. Bu konuda herkes aksiyonla, eylemle sürdürülebilirlik kavraminin içini doldurmalidir'

25 Ağustos 2021 Çarşamba   11:23:17

Karadenizli Balikçilar Yeni Av Sezonundan Umutlu

Denizlerde 1 Eylül'de baslayacak yeni av sezonu öncesi hazirliklarini sürdüren balikçilar, yüzlerce metre uzunluktaki aglarinin onarim ve bakimlarini yapiyor Dogu Karadeniz Su Ürünleri Kooperatifi Bölge Birligi Baskani Ahmet Mutlu: 'Balikçi umutludur, palamut ilginç bir balik. Hiç kendini göstermez çok iyi av olur, tam tersine çok görülür ama az av olur. Sicakliktan dolayi göçünü çok çabuk yapar. Ibareler var, fena degil'

25 Ağustos 2021 Çarşamba   11:22:47

Özkan'dan Yangin Sonrasi Vatandaslara Dikkatli Olma Çagrisi

Karacabey Belediye Baskani Ali Özkan, geçtigimiz günlerde Karacabey Yeniköy yolu üzeri Taslik mevkiinde, tarim arazileri ve meyve bahçelerinin yani basinda çikan ve kisa sürede kontrol altina alinan yanginla ilgili vatandaslari daha dikkatli olmalari hususunda uyardi.

25 Ağustos 2021 Çarşamba   11:22:19

Manisa FK, Gençlerbirligi Maçinin Hazirliklarina Basladi

Manisa Futbol Kulübü, TFF 1. Lig 3. hafta mücadelesinde 29 Agustos Pazar günü saat 19.15’te deplasmanda karsilasacagi Gençlerbirligi maçinin hazirliklarina basladi.

25 Ağustos 2021 Çarşamba   11:22:18

Restorasyonu Tamamlanan Spor Salonu Ulusal Ve Uluslararasi Turnuvalarda Ev Sahipligi Yapacak

Bilecik’in Osmaneli ilçesinde bulunan spor salonunun restorasyon çalismalari tamamlandi.

25 Ağustos 2021 Çarşamba   11:22:17

YTB, Yurt Disinda Hukuk Okuyan Türk Ögrencilere Burs Verecek

Yurtdisi Türkler ve Akraba Topluluklar Baskanliginin (YTB), yurt disindaki hukuk fakültelerinde egitim gören Türk ögrencilere yönelik hayata geçirdigi "Hukuk Alaninda Uzmanlik Bursu" basvurulari basladi.

25 Ağustos 2021 Çarşamba   11:21:49

ABD, Etiyopya'da Tigrayli Isyancilari Destekledigi Iddialarini Reddetti

ABD, Etiyopya'nin kuzeyinde merkezi hükümete karsi mücadele eden Tigrayli isyancilari destekledigine dair iddialari reddetti.

25 Ağustos 2021 Çarşamba   11:21:48

Arçelik Ekibi Agri Dagi'nin Zirvesine Tirmanis Gerçeklestirdi

Koç Holding Dayanikli Tüketim Grubu Baskani Fatih Kemal Ebiçlioglu:'Tirmanisimiz ile takim olmanin, doga ve yeni bir yasam biçimi için birlikte hareket etmenin önemini yeniden tecrübe ettik'.

25 Ağustos 2021 Çarşamba   11:21:47

Mansur Yavaş'tan büyük skandal! Bulgaristan Türkleri'ni Afganlarla bir tuttu!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı CHP'li Mansur Yavaş, Bulgaristan Türklerini Afgan göçmenlerle bir tuttu. Türker Akıncı'nın, Mansur Yavaş'ın skandal sözlerine verdiği cevap ise milyonlarca beğeni aldı.

25 Ağustos 2021 Çarşamba   11:21:44

Türkiye Is Bankasi 97 Yasinda (1)

Is Bankasi Genel Müdürü Hakan Aran: 'Öngörülebilirligi saglamanin, serbest piyasa dinamiklerine güvenmenin, kararli ve sabirli durusu sürdürmenin anahtar oldugunu düsünüyorum. Ben bir güven artisi oldugunu ve ilk adimin gerçeklesmeye basladigini görüyorum' 'Fed, önümüzdeki dönemde varlik alim programini azaltabilir, faiz artirimina gidebilir. Bu riskler gerçeklesmeden, halen vaktimiz varken, bizim bir an evvel önlemlerimizi almamiz ve yeni konjonktüre hazirlanmamiz gerektigine inaniyorum' 'Ülkenin kazanamadigi bir yerde, bireysel olarak kazanan birilerinin olacagini sanmiyorum. Hepimizin ortak menfaati, ülkenin kazanmasindan geçiyor' 'Bankacilik anlayisi daha insan odakli hale getirilmeli. Bu, bizim önemli bir sorumlulugumuz. Çalisanlarimizin ve müsterilerimizin refahini artirmak, istihdami azaltan degil, istihdami artiran yaklasimlar benimsemek konusunda bankalar olarak çok sey yapmamiz gerekiyor'

25 Ağustos 2021 Çarşamba   11:21:18

Rus Askeri Gemisi Çanakkale Bogazi'ndan Geçti

Rus donanmasina ait bir gemi, Sahil Güvenlik Komutanligi unsurlarinin refakatinde Çanakkale Bogazi'ndan geçti.

25 Ağustos 2021 Çarşamba   11:21:17

AK Parti'li Durmusoglu'ndan Yarbasi Belediye Baskani Kaynar'in Iddialarina Iliskin Açiklama

AK Parti Osmaniye Milletvekili Mücahit Durmusoglu,"Geçtigimiz günlerde CHP'li Yarbasi Belediye Baskani Mustafa Kaynar'in Sayin Cumhurbaskani'mizi, AK Parti teskilatlarimizi ve sahsimi hedef alan hezeyan dolu açiklamalarini saskinlikla izledim. Yalan ve iftira siyasetinin CHP’nin söz aldigi her yerde karsimiza çikabilecegini bir kez daha görmüs oldum." dedi.

25 Ağustos 2021 Çarşamba   11:20:48

Sivasspor, Kopenhag Maçi Için Danimarka'ya Gitti

UEFA Avrupa Konferans Ligi play-off turu rövans maçinda yarin deplasmanda Kopenhag ile karsilasacak Demir Grup Sivasspor, Danimarka'ya gitti.

25 Ağustos 2021 Çarşamba   11:20:47

Bolu'da Tira Çarpan Otomobil Dorsenin Altinda Sikisti Açiklamasi 2 Ölü

Anadolu Otoyolu'nun Bolu kesiminde, tira çarparak dorsenin altinda sikisan otomobildeki 2 kisi hayatini kaybetti.

25 Ağustos 2021 Çarşamba   11:20:19

Kirklareli'nden Kisa Kisa

Kirklareli Il Pandemi Kurulu toplandi.

25 Ağustos 2021 Çarşamba   11:20:18

Karadag'da Düzenlenen Tembellik Yarismasi'nin Kazanani 117 Saat Yatarak Rekor Kirdi

Balkan ülkesi Karadag'in Niksic sehri yakinlarinda bulunan Brezna etno-köyünde bu yil onuncusu düzenlenen Tembellik Yarismasi'nin kazanani 117 saat yatarak yeni rekora imza atti.

25 Ağustos 2021 Çarşamba   11:20:17

Elazig'da Nesli Tükenme Tehlikesi Altinda Bulunan Arap Tavsani Görüntülendi

Elazig’in Baskil ilçesinde Dünya Doga ve Dogal Kaynaklari Koruma Birliginin (IUCN) ’kirmizi’ listesinde bulunan Arap tavsani görüntülendi.

25 Ağustos 2021 Çarşamba   11:17:18

Ögrencilere Spor Kiyafetleri Dagittilar

Marmara Oltulular Dernegi tarafindan Oltu Ilçe Spor Müdürlügü ziyaret edilerek yaz kurslarindaki ögrencilere spor malzemesi yardiminda bulunuldu.

25 Ağustos 2021 Çarşamba   11:17:17

 1  2  ...  47  48  49  ...  63  64