Afyonkarahisar'da Seçim Sonrası İlk Proje AFRAY Olacak

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Hüseyin Sezen, 31 Mart yerel seçimleri sonrası seçimi kazanan partisinin önceliğinin AFRAY projesi olacağını söyledi.

Sezen, patisinin il başkanlığında düzenlenen basın toplantısında yaptığı konuşmada, yerel seçimlerde başarılı bir seçim geçirdiklerini ifade etti.

"Hamdolsun 2014 yılına göre merkez ile birlikte ilçe sayımız 12'ye yükseldi" diyen Sezen şunları kaydetti:

"Türkiye genelindeki en başarılı illerden birisi Afyonkarahisar AK Parti il teşkilatıdır. Dün itibariyle de muhalif partiler tarafından kullanılan itiraz hakları karara bağlandı. Seçim sonuçları kesinleşti. Mehmet Zeybek başkanımız seçim kurulundan mazbatasını alarak dualar eşliğinde tüm Afyonkarahisarlı hemşerilerimiz ile birlikte görevine başladı.

Rabbim mahcup etmesin. Öncelikle Afyonkarahisar olmak üzere tüm Türkiye'ye hayırlar ihsan eylesin. Artık Mehmet Zeybek tüm Afyonkarahisar'ın Belediye Başkanıdır. Bize oy versin vermesin herkese eşit mesafede olacaktır. Bizim tek kaygımız Afyonkarahisar’dır. Afyonkarahisarlı hemşerilerimizdir. Biz yine geçmiş dönemde olduğu gibi Burhanettin Çoban'ın vermiş olduğu hizmetlere şahit olduğumuz gibi bundan sonra da inşallah güzel ve iyi hizmetlere şahit olacağız ve hizmetkar olacağız."

- İlk proje AFRAY olacak

Ayrıca seçim süreci boyunca farklı projelerle vatandaşların karşısına çıktıklarını aktaran Sezen, Bizim inşallah ilk projemizden birisi AFRAY olacaktır." dedi.

Sezan şöyle devam etti:

"Önümüzdeki haftalarda Ankara'da Sayın Ulaştırma Bakanımızdan bir randevu talep ettik. Sayın vekillerimiz, belediye başkanımızla birlikte bir görüşme sağlayacağız. Bununla birlikte askeri havalimanının sivil uçuşlara açılmasıdır. İlçelerimizde de göreve gelen belediye başkanlarımızı ziyaretlerimiz devam ediyor. Özellikle Sultandağı, Çay, Emirdağ, Dinar ilçelerimiz bu dönem AK Parti'ye geçen ilçeler. Belediyeler ile ilgili de geçmişte eksik kalan yapılamayan hükümet desteklerinden yeterince faydalanamayan bu ilçelere öncelik sağlayacağız."

Kaynak: AA