Vali Kamçı'ya Ziyaret

Kayseri Valisi Süleyman Kamçı, Gençlik ve Spor Bakanlığı Proje ve Koordinasyon Genel Müdürlüğü tarafından uygulamaya konulan 'Damla Projesi' kapsamında kente gelen yerli ve yabancı öğrencileri kabul etti.

Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, Vali Kamçı, Bangladeş, Yemen, Sudan, Cezayir ve Türkiye'nin farklı kentlerinden gelen üniversiteli öğrencilerle buluştu.

Proje kapsamında gençlerin herhangi bir maddi karşılık beklemeden gönüllülük esasına göre, ailesi ya da yakın çevresi dışındakilerin yaşam kalitesini artırmayı amaçladıklarını ifade eden Vali Kamçı, böyle güzel bir projeyle vatandaşlara hizmet eden gençlere teşekkür etti.

Vali Kamçı, proje kapsamında gençlerin okul, aile, kurum, yetimhane, huzurevi ve engelli dernekleri ziyaret edeceğini ifade ederek, gönüllük kapsamında yapılan bu projenin önemine değindi.

Kente, 9 ve 6 eylül 2017 tarihlerinde farklı illerden gelen yerli ve yabancı öğrencilerin 'Damla Projesi' kapsamında çeşitli etkinlikler düzenleyeceğini ifade eden Kamçı, Kayseri Gençlik Merkezinin 2017'de kentte eğitim gören yabancı uyruklu gençlerle bu proje çalışmalarına başladığını söyledi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat Ekici de proje hakkında bilgi verdi.

Kaynak: AA