Polisi Görünce Uyuşturucuyu Aracın Camından Attılar

Tekirdağ’da Narkotik Suçlarla Mücadele Şübe Müdürlüğü tarafından yapılan çeşitli uygulamalarda, çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirilirken, uyuşturucu madde olaylarıyla ilgili 3 kişi gözaltına alındı.

Süleymanpaşa ilçesine bağlı Altınova Mahallesinde, polis ekipleri tarafından yapılan kontroller sırasında durdurulan ve bu sırada camından bir şey atıldığı görülen araç içinde yapılan kontrolde suç unsuruna rastlanılmadı. Yere atılan madde incelendiğinde 4 adet folyoya sarılı halde kokain maddesi olduğu görülerek muhafaza altına alındı. Olayla ilgili Ş.K. isimli şahıs gözaltına alınırken, soruşturma işlemlerinin devam ettiği öğrenildi.

Malkara’nın Cami Atik Mahallesinde ise polis ekiplerinin kontrol amacı ile durdurduğu F.E. isimli şahıstan sigara paketi içerisinde bir miktar renk ve koku itibari ile Sentetik Kannobinoid (Bonzai) maddesi olduğu değerlendirilen uyuşturucu madde ele geçirildi. Madde muhafaza altına alınarak şahıs yakalandı. Olayla ilgili soruşturma işlemlerine başlandı.

Süleymanpaşa’nın Ertuğrul Mahallesinde de, polis ekipleri tarafından, şüphe üzerine durdurulan H.H. isimli şahıstan 0,6 gram kokain maddesi ele geçirildi. Madde muhafaza altına alınarak şahıs yakalandı. Olayla ilgili soruşturma işlemleri devam ediyor.

Şarköy İlçesi İstklal Mahallesinde, polis ekiplerinin bahse konu adreste bir şüpheli şahıs olduğu ihbarı gelmesi üzerine olay yerine gidildiğinde vücut koordinasyonu bozuk S.E. isimli şahsın üzerinde yaptıkları aramada 1 Fişek Sentetik Kannobinoid (Bonzai) maddesi ele geçirildi. Uyuşturucu madde muhafaza altına alınarak soruşturma işlemlerine başlandı. Çerkezköy ilçesinde de durdurulan T.B. isimli şahıs üzerinde yapılan aramada, 1 Fişek (0.72 gr) Sentetik Kannobinoid (Bonzai) maddesi ele geçirildi.
Kaynak: İHA