Meram Belediyesi'nden Annelere Özel Kısa Film

Konya’nın merkez Meram İlçe Belediyesi tarafından Anneler Günü’ne özel sıra dışı bir kısa film hazırlandı. Çocukların Anneler Günü’nde annesinin yanında olması gerektiğini konu alan filmde ‘Anneler, çocuklarıyla doğumundan itibaren mesaj ile iletişime geçseydi ne olurdu’ konusu işlendi.

Meram Belediyesi'nden Annelere Özel Kısa Film
Meram Belediyesi tarafından annelere hediye edilen kısa film, vatandaşlar tarafından büyük beğeni topladı. Meram Belediyesi, Anneler Günü’nde farkındalık oluşturarak sıra dışı bir kısa filme imza attı. Annelerin çocuklarına cep telefonuyla kısa mesajlar göndererek yapması gerekenleri belirttiği kısa filmde, çocukların yanlarında olamamalarından dolayı üzgün oldukları görülüyor.

Annelerin çocuklarıyla beraber olduğu güzel anlara da yer verilirken, “Hangi kısa mesaj bir annenin yerini tutabilir ki? Hangi mesaj bir anneden daha düşünceli, daha şefkatli olur? Hangi mesaj onun merhametli ellerinin yerini alabilir? Ya da onun gibi titrer üzerimize ve yaralarımıza iyi gelir. Hangi kısa mesaj bu fedakarlığın karşılığı olabilir? Bu Anneler Günü’nde onlara varlığımızı hediye ediyoruz” cümleleri izleyiciye aktarılıyor. Filmin sonunda ise Meram Belediye Başkanı Fatma Toru’nun Anneler Günü kutlama mesajı yer alıyor.

Kısa sürede izlenme rekorları kıran film, YouTube üzerinden https://youtu.be/heYWws3tmys adresinde bulunuyor.
Kaynak: İHA